Şimdi Ara

Novalgin üzerine Apranax içmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 saat önce diş ağrım nedeniyle 1 novalgin içtim. 4-5 saat önce bir tane daha içmiştim. Ama ağrım dinmiyor. Bir komşumuzdan apranax buldum. Apranax benim ağrımı cidden kesebilen tek ilaç fakat son 6 saatte 2 novalgin içtiğim için bir şey olur diye içmeye tırsıyorum.

Sizce içersem bir şey olur mu? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olsun gözünüzü seveyim, Allah rızası için.

• Mide zehirlenmesi veya kan zehirlenmesini göze alıyorsan iç kardeşim. Pamuğu sıkıştır üzerine votka dök bak rakı değil votka!!!
    Bu ağrısını geçirir.
  • Aynisini dedem yapmisti topragi bol olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apranax aşırı derecede mide bulantisi yapar o iki ilac ustune muhtemelen kusarsin. Agri olan disine bastirinca agriyorsa muhtemelen apse yapmistir o dis. İlk is geceyi atlatmak icin buzu alip bir tulbente sarip agriyan dise koyuyorsun. Eger gecmezse dis agrilarins cok iyi etki eden Dicloflam 20 draje ilacini aliyorsun miligrami da dusuk hem fazlasi zarar. 1 saate acini kalici sekilde dindirecektir. Fakat sabahtan doktota gitmende fayda var, antibiyotik yazacak cunku sana onu saatlerini kacirmadan ic kesinlikle yoksa antibiyotik etki etmez . Dise kanal tedavisi yapma teklifi yaparlarsa kesinlikle yaptir disinden olma. Yapmazlarsa da sen teklif et oluyor mu vs diye . İstanbulda dis icin Okmeydanı SSK Diş Hastahanesine gidebilirsin. Ozele gitmek istersen de Gayrettepe taraflari iyidir numara verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Arkadaşlar 1 saat önce diş ağrım nedeniyle 1 novalgin içtim. 4-5 saat önce bir tane daha içmiştim. Ama ağrım dinmiyor. Bir komşumuzdan apranax buldum. Apranax benim ağrımı cidden kesebilen tek ilaç fakat son 6 saatte 2 novalgin içtiğim için bir şey olur diye içmeye tırsıyorum.

Sizce içersem bir şey olur mu? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olsun gözünüzü seveyim, Allah rızası için.

arvales tablet/iğne diş ağrısı için birebir. Acile ya da nöbetçi eczaneye git bi hallet bence kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kola-ilaç
    13 yıl önce açıldı
    İlaç içtim :(((
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.