Şimdi Ara

Nova Launcher prime 0,59 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
8
Favori
12.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Orijinalden alıntı: oktayy82

0.59 harici 1 dolar daha çekilmiş benim karttan

Benimde oyle. Sanirim karti dogrulamak icin. Onu geri yatirir hesaba:) umarim:p

Umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadasıma çok teşekkürler
    Bende kaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenknet -- 7 Aralık 2015; 23:53:55 >
  • Yıllardır kullanırım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama ekranini da degistirebiliyor muyuz? Menuyu falan ayarladimda arama ekrani eskisi gibi olunca uyumsuz oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Lg g2 kullanıyorum almali miyim?

Kesinlikle alın. Birçok kişi bilmiyor ama bu launcherlarda bulunan hareket ayarları ile telefon bambaşka hale getirilebiliyor. Örneğin herhnagi bir sayfada çift tıklayarak ekranı kapatabilirsiniz. Yine herhangi bir noktada aşağı çekerseniz istediğiniz işlemi yaptırabilirsiniz. Ben üst kısımla uğraşmadan hızlı ayarları açıyorum, yukarı kaydırarak çalışan programları açtırıyorum vs. Çift parmakla çekme, tıklama vs. gibi onlarca sık kullandığınız işlemi atayabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler. Her ne kadar Apex kullansamda bunu da aldım, fazlası var eksiği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Lg g2 kullanıyorum almali miyim?

Kesinlikle alın. Birçok kişi bilmiyor ama bu launcherlarda bulunan hareket ayarları ile telefon bambaşka hale getirilebiliyor. Örneğin herhnagi bir sayfada çift tıklayarak ekranı kapatabilirsiniz. Yine herhangi bir noktada aşağı çekerseniz istediğiniz işlemi yaptırabilirsiniz. Ben üst kısımla uğraşmadan hızlı ayarları açıyorum, yukarı kaydırarak çalışan programları açtırıyorum vs. Çift parmakla çekme, tıklama vs. gibi onlarca sık kullandığınız işlemi atayabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar.

Avea mobil odeme ile ödeme yapsam. 0.59 tl den fazla cekme durumu olur mu?

• Haber verene tesekkurler.kullandigim bir temaydi.

• Aldim haber veren arkadasa tesekkur ederim,

• haber veren arkadaşa teşekkürler aldım kendime yarında kardeşime alacağım

• Ödemeyi yaptım parayı çekti. Masaüstüne prime kısayolu geldi tıklıyorum uygulama yok diyor.

• Ücretsizini o kadar kullandık şimdi parasını verdik içimiz rahat.

Sıra özelliklerini keşfetmeye geldi

• İyi geceler beyler, nova launcher ı yaklaşık 3-4 senedir kullanırım. Çevremdeki herkese de tavsiye ederdim. KEndim 10 liradan almıştım. ek olarak 3 liraya axis simge paketi alıp kullanıyordum. Başlığı görünce , 2 kardeşime,anneme,babama ve kuzenime de birer tane aldım. 60 kuruş hiçbirşey. Emin olun pişman olmayacaksınız.
    + olarak telefonunuza çift tıklama ile uyanma özelliği geliyor. Eğer çift tıklama ile kapanmasını da istiyorsanız, markete "screen off " yazın,ücretsiz uygulamayı indirin. Ardından Nova prime'ın "gestures" ayarlarına girin, ekrana çift dokunma hareketi olarak, "uygulama aç" komutu verin, sonrada "screen off" u seçin. Artık telefonunuz lg lerdeki gibi çift tıklama ile uyanır,çift tıklama ile kapanır.
  • ergomu E kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz olanı da kuracaksın...

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, aldım evdeki diğer telefonlarada. 3 yıldır kullanıyorum novayı daha iyisi yok playde.

Ücret 0.59 denmiş ama Turkcell 2 telden de 0.09TL çekti. Kendince indirim mi uyguladı anlamadım.
  • Aldım ben de dursun bakalım

• Enpara ile alabilen var mı? 0,71 kuruş varken bununla değerlendireyim dedim kart numarası hatalı diyip duruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

0.59 harici 1 dolar daha çekilmiş benim karttan

Benimde oyle. Sanirim karti dogrulamak icin. Onu geri yatirir hesaba:) umarim:p

Umarım

İade ediyor merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Enpara ile alabilen var mı? 0,71 kuruş varken bununla değerlendireyim dedim kart numarası hatalı diyip duruyor.

Birkaç dakika önce sorunsuz aldım.
  • tesekkurler paypalla aldım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.