Bildirim
Notifier+ kullananlar bakabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
popup yazisi mi?
popupblocker var cydiada. -
Hocam backup dosyalarını sildim backup alıyorumda tekrar deniyemedim suanda.Onu yapınca whatsapp-msn'den falan gelen uyarılarda mı kalkar?Biraz komik olacak ama Çalar saat uyarısıda popup'a girer mi? -
kaldırmak istediğim su üstteki yazılar.Popupblocker ile yapamadım
-
boşver uğraşma bunlarla paşam lockinfo yu yapınca buna gerek kalmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
boşver uğraşma bunlarla paşam lockinfo yu yapınca buna gerek kalmaz
O baya karışık geldi yav useniyorum valla sunu halletsem sikilana kadar kullanirdim -
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
boşver uğraşma bunlarla paşam lockinfo yu yapınca buna gerek kalmaz
O baya karışık geldi yav useniyorum valla sunu halletsem sikilana kadar kullanirdim
ya aslında karışık değil,cydia dan 3-5 tane tweak indiriyorsun.gerisi ayarlar.yine ben size rehber yaptım,dün ben hiçbirşey bilmiyordum inat ettim kurcala kurcalaya çözdümvalla twitter,rss falan senkronize edince çok şükela bir görüntü oluyor.kız arkadaşım bile iphone una yaptırdı.kız forumu okuyarak jailbreak i kendisi yaptı , sen bir lockinfo mu kuramayacaksın
-
Bende anlatımını görmemiştim hocam tamam yaparım o zaman aksama dışarı çıktım simdi tekrarda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X