|
Nothing Phone 4a resmi olarak duyuruldu: İşte tasarım
-
-
Oynasın diye çocuklara verilen maket telefon bu olmamış bir daha tanıtın
-
sadece kamera etrafında ışık az olmuş kenarlarda da olsaydı keşke. tasarım güzel ama siyahı da çok güzel
-
nothingin amacı bu. uzaktan dikkat çeksin istiyorlar telefon. eksikleri var mı evet var.
-
kamera etrafgında ışık yok artık. sağdaki ekolayzır benzeri glyph barı var dikey olan.
_____________________________ -
Bence NP Phone 3'ten daha güzel Phone 4A.
Glyph Bar artık firmanın karakteristik özeli. Öyle ekranla olacak iş değil bu.
Tıpkı Philips Ambilight gibi Nothing için Glyph karakteristik özellik oldu gözümde.
-
Güzel görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İlginç tasarımları var ama ben beğenmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nothing kullandım merak edip,donanımsal olarak telefon iyi .Görüntü olarakda farklı.Tek sorun o plastik yapının elinizde bıraktığı keskin kenarlar rahatsız edici.Sanki kartonu avuçluyor gibi hissettiriyor.Edge ekran bağımlısı olarak bana uymadı 2 ay sonra değiştirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. -
Farklılık yapalım diye bar eklemişler ama çok bir numarası yok gibi. Işıklı mışıklı kasadan vazgeçiyor gibi Nothing.
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Nothing 2a plus kullanıyorum.
Memnunum. Temmuzdan beri kullanıyorum.
Kamerası çok iyi bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu nasıl bir başlık? Telefon duyuruldu yazıyor, girip bakıyorsun beklenen özellikler şu bu o vırt zırt. Saçmalık.
Kardeşime vereyim bari al abim Oyna diye
Honor 400 daha ucuza geliyor diye tercih etmiştim ama nothing 3a alsaydım belki daha iyi olabilirdi. Çünkü saf android hızlı arayüzüyle büyük ihtimalle bu fiyat bandındaki çoğu cihazdan hızlıydı. Tasarımı da güzel ışıklarını beğenmiyorsan kapatırsın zaten bildirim gelince yanıyor veya flash olarak kullanabilirsin. 4a modeli keşke bir tık daha güçlü işlemci ve batarya ile gelseymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 26 Şubat 2026; 3:12:51 >
Ramve depolama fiyatları artacağını bilgisi üreticileri donanım dan çok yazılıma yönlendirdi.
Android dünyasında stok yazılım sunan iki marka var. Biri Google pixel, diğeri de nothing. Tam anlamıyla su katılmamış saf Android isteyenler pixel alıyorlar. Hem uzun güncelleme var, hem de her sene hafifleyen arayüz sayesinde performans garanti
Nothing kendine has dokunuşlar yapıyor. Tam olması gereken dokunmalarla kullanıcısına hızlı bir arayüz sunuyor. Ancak halen geliştirilmesi gereken tonla şey var. Güncelleme sıklığı fena değil. Ancak artık günümüzde çoğu marka 4 yıl güncelleme garantili cihaz sunarken, yazılımı ön planda tutan bir şirket için 3 yıl düşük kalıyor. Tabi 6 yıl güvenlik güncellemesi vermesi de göz ardı edilmemeli.
bütün renkler

|
|
Bence NP Phone 3'ten daha güzel Phone 4A.
Glyph Bar artık firmanın karakteristik özeli. Öyle ekranla olacak iş değil bu. Tıpkı Philips Ambilight gibi Nothing için Glyph karakteristik özellik oldu gözümde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt