Şimdi Ara

Nothing Phone 4a resmi olarak duyuruldu: İşte tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing Phone 4a resmi olarak duyuruldu: İşte tasarım
    Nothing, 5 Mart'taki resmi lansman öncesinde X platformunda yayınladığı resmi bir tanıtım görseliyle, yakında piyasaya sürülecek Phone (4a)'nın en net görüntüsünü paylaştı. Tasarım, markanın şeffaf, sektörel tarzına sadık kalırken, biraz daha zarif ve bütünleşik bir his veren daha yapılandırılmış bir düzen sunuyor.

Ayrıca Bkz.Nothing Phone (4a), yeni "Glyph Bar" ışık sistemine sahip olacak

Nothing Phone (4a), yeni  mini-LED Glyph Bar ile geliyor

Tanıtım görseli, Nothing'in imzası olan şeffaf unsurlarla birlikte sade beyaz arka paneli gösteriyor ve iç bileşenlere bir bakış sunuyor. Kamera modülü, iki lensi barındıran yatay, hap şeklinde bir çubuğa taşınıyor; sol tarafta üçüncü bir lens bulunuyor ve tümü daha şık görünüm kazandırmış metal çerçeveyle çevrelenmiş. Düz kenarlar modern levha tasarımını korurken, sağ taraftaki yeni Glyph Bar'da dokuz adet kontrol edilebilir mini LED bulunuyor ve aydınlatma bölgesini işaretleyen küçük bir kırmızı detay yer alıyor.

Önceki modellerle karşılaştırıldığında, Phone (4a) geçmişte Nothing'den gördüklerimizin üzerine inşa edilmiş durumda. Phone (3a), dairesel bir çukurda hap şeklinde bir kamera modülü kullanırken, Phone (3a) Pro'da lenslerin yerleşimi daha az simetrikti. Her ikisi de üç Glyph şeridiyle çevriliydi. Amiral gemisi Phone (3), aydınlatmayı üst köşede kompakt bir nokta matrisine yoğunlaştırmıştı. Her iki yaklaşım da görsel olarak dikkat çekiciydi ancak pratiklik konusunda hem olumlu hem de olumsuz geri dönüşler aldı. Yeni çubuk tarzı düzen daha sade ve daha yapılandırılmış görünüyor; kamera hapı, başta Google Pixel'lerde görülen ancak şimdi OnePlus 15 serisinde ve hatta Realme 16 Pro'da da gördüğümüz trendi yansıtıyor. Ancak şeffaf arka kısım ve Glyph aydınlatması, telefonu rakiplerinden öne çıkarıyor.

Nothing Phone 4a beklenen özellikleri

Özelliklerine gelince, Nothing Phone 4a'nın Qualcomm Snapdragon 7s Gen 4 işlemciyle gelmesi bekleniyor. Telefonun 5400mAh batarya kapasitesine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca 50W kablolu hızlı şarj desteğine de sahip olacağı söyleniyor. Standart modelde 120 Hz'e kadar yenileme hızı sunan 6.7 inç 1.5K AMOLED ekran bulunacak. Yeni seri 5 Mart'ta tanıtılacağından önümüzdeki günlerde daha fazla detayın resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/nothing-phone-4a-first-look-transparent-design-glyph-bar/
    Kaynak:https://www.gadgets360.com/mobiles/news/nothing-phone-4a-design-revealed-ahead-of-india-launch-specifications-features-11124527

• Oynasın diye çocuklara verilen maket telefon bu olmamış bir daha tanıtın

• sadece kamera etrafında ışık az olmuş kenarlarda da olsaydı keşke. tasarım güzel ama siyahı da çok güzel

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    nothingin amacı bu. uzaktan dikkat çeksin istiyorlar telefon. eksikleri var mı evet var.

• Conduran kullanıcısına yanıt

kamera etrafgında ışık yok artık. sağdaki ekolayzır benzeri glyph barı var dikey olan.

Glyph Bar artık firmanın karakteristik özeli. Öyle ekranla olacak iş değil bu.

Tıpkı Philips Ambilight gibi Nothing için Glyph karakteristik özellik oldu gözümde.

• Güzel görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nothing kullandım merak edip,donanımsal olarak telefon iyi .Görüntü olarakda farklı.Tek sorun o plastik yapının elinizde bıraktığı keskin kenarlar rahatsız edici.Sanki kartonu avuçluyor gibi hissettiriyor.Edge ekran bağımlısı olarak bana uymadı 2 ay sonra değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Nothing 2a plus kullanıyorum.
    Memnunum. Temmuzdan beri kullanıyorum.

Kamerası çok iyi bence.

• Honor 400 daha ucuza geliyor diye tercih etmiştim ama nothing 3a alsaydım belki daha iyi olabilirdi. Çünkü saf android hızlı arayüzüyle büyük ihtimalle bu fiyat bandındaki çoğu cihazdan hızlıydı. Tasarımı da güzel ışıklarını beğenmiyorsan kapatırsın zaten bildirim gelince yanıyor veya flash olarak kullanabilirsin. 4a modeli keşke bir tık daha güçlü işlemci ve batarya ile gelseymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 26 Şubat 2026; 3:12:51 >

Ramve depolama fiyatları artacağını bilgisi üreticileri donanım dan çok yazılıma yönlendirdi.

Android dünyasında stok yazılım sunan iki marka var. Biri Google pixel, diğeri de nothing. Tam anlamıyla su katılmamış saf Android isteyenler pixel alıyorlar. Hem uzun güncelleme var, hem de her sene hafifleyen arayüz sayesinde performans garanti

Nothing kendine has dokunuşlar yapıyor. Tam olması gereken dokunmalarla kullanıcısına hızlı bir arayüz sunuyor. Ancak halen geliştirilmesi gereken tonla şey var. Güncelleme sıklığı fena değil. Ancak artık günümüzde çoğu marka 4 yıl güncelleme garantili cihaz sunarken, yazılımı ön planda tutan bir şirket için 3 yıl düşük kalıyor. Tabi 6 yıl güvenlik güncellemesi vermesi de göz ardı edilmemeli.

Nothing Phone 4a resmi olarak duyuruldu: İşte tasarım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.