|
Çok güzel telefonlar ya Carl Pei'yi de adım adım takip ediyorum. Herif cidden çok başarılı, herhangi bir firmada astronomik paralara çalışmak yerine oturdu bunları üretiyor. En güzeli de telefonları inceleyen youtuberlara tepki videosu çekiyor :D Samsung'un yazılımı nothing in getir götürünü bile yapamaz. Kısa bir zaman öncesine kadar NP1 - CMF NP1 ve aynı anda birkaç samsung modelini yan yana denedim. A serisi yazılım çöplüğü zaten konuşmaya gerek yok. S serisi de nispeten işte.. Tamam donanım olarak ekran olsun işlemci olsun kameralar olsun Samsung bir tık daha önde olsa da yazılımda diz çöker af diler yani. O yüzden ikinci telefon olması bir yana NP1 bile bugün asıl telefon olarak kullanılabilir durumda o yüzden 4a veya 4a proyu hesaba katmaya gerek görmüyorum ama her şey telefonun tasarımı değil, çalışma hissiyatı da süper bence. Biraz telefon sektörü durağanlaştı artık eskisi gibi ciddi farklarla gelemiyorlar, zaten farkettiyseniz yazılım satmak için bir araç haline getirdiler, hangi uygulamayı açsanız bir abonelik telaşı başlıyor. Kameralar desek nesilden nesile %5-10 arttırabilirse şükrediyoruz. İşlemci vs çok rekabetçi oyun derdimiz yoksa gene hemen her telefon aynı işi yapıyor. Geriye kalan odak; temiz yazılım, yeterli kamera, yeterli işlemci gücü, iyi batarya, en önemlisi de iyi fiyata iyi kalite. Bunları Tr vergi sisteminde sağlayabilen tek marka Nothing. Honor bir ara rekabetçiydi ama son fiyatlardan sonra tartışılır. Kaçak ürünlerde yok direnç yok güncelleme yok server kaydı için enteresan tiplerle uğraşmak yerine taksitle alınır. Her ürünü alınır bu arada, henüz kötü bir ürünlerine denk gelmedim diğer markaların aksine. Her ürün için iyi çalışıyorlar. Dip not: yakında şu reklamlarım için para isticem yeminle... ama seviyoruz markayı yalan yok. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![Nothing Phone (4a) & (4a) Pro [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fff%2fbd%2ff3%2fffbdf32eec6abebc76eb8dcee1e54079.png&t=163749715&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt