Şimdi Ara

Nothing Phone (4a) & (4a) Pro [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
14
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel telefonlar ya Carl Pei'yi de adım adım takip ediyorum. Herif cidden çok başarılı, herhangi bir firmada astronomik paralara çalışmak yerine oturdu bunları üretiyor. En güzeli de telefonları inceleyen youtuberlara tepki videosu çekiyor :D

Samsung'un yazılımı nothing in getir götürünü bile yapamaz. Kısa bir zaman öncesine kadar NP1 - CMF NP1 ve aynı anda birkaç samsung modelini yan yana denedim. A serisi yazılım çöplüğü zaten konuşmaya gerek yok. S serisi de nispeten işte.. Tamam donanım olarak ekran olsun işlemci olsun kameralar olsun Samsung bir tık daha önde olsa da yazılımda diz çöker af diler yani. O yüzden ikinci telefon olması bir yana NP1 bile bugün asıl telefon olarak kullanılabilir durumda o yüzden 4a veya 4a proyu hesaba katmaya gerek görmüyorum ama her şey telefonun tasarımı değil, çalışma hissiyatı da süper bence.

Biraz telefon sektörü durağanlaştı artık eskisi gibi ciddi farklarla gelemiyorlar, zaten farkettiyseniz yazılım satmak için bir araç haline getirdiler, hangi uygulamayı açsanız bir abonelik telaşı başlıyor. Kameralar desek nesilden nesile %5-10 arttırabilirse şükrediyoruz. İşlemci vs çok rekabetçi oyun derdimiz yoksa gene hemen her telefon aynı işi yapıyor. Geriye kalan odak; temiz yazılım, yeterli kamera, yeterli işlemci gücü, iyi batarya, en önemlisi de iyi fiyata iyi kalite. Bunları Tr vergi sisteminde sağlayabilen tek marka Nothing. Honor bir ara rekabetçiydi ama son fiyatlardan sonra tartışılır.

Kaçak ürünlerde yok direnç yok güncelleme yok server kaydı için enteresan tiplerle uğraşmak yerine taksitle alınır. Her ürünü alınır bu arada, henüz kötü bir ürünlerine denk gelmedim diğer markaların aksine. Her ürün için iyi çalışıyorlar.

Dip not: yakında şu reklamlarım için para isticem yeminle... ama seviyoruz markayı yalan yok.

• Arkadaşlar bu aralar bir telefon arayışındayım. Nothing telefon modellerinden birini deneyimleri istiyorum. Cmf PHONE 1 f\p açısından çok makul gelmişti 12.000 TL fiyatıyla fakat tasarım olarak nothing 4a nın daha göze hitap ettiğini düşündüğüm için aklım nothing 4a'da kaldı. Aradaki 15.000 TL fiyat farkına değer mi sizce? Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama 15.000 TL farkla elde edeceğim şeyler ;

1} 45w adaptör

2) Daha iyi bir kamera

3) Günlük kullanım için çok bariz bir fark hissettirmeyeceğini düşünsem de daha iyi bir performans.

4) Daha uzun yıllar güncelleme desteği ( Çok fazla önemsediğim bİr şey değil)

5) Tasarım olarak benim için daha hoş ( Beni asıl cezbeden kısım)

Telefonu günlük işler için kullanıyorum. YouTube, sosyal medya, banka işleri vs. Oyun oynamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim herkese.

• NothingFanEdition N kullanıcısına yanıt
    Bir daha mı gelecez dünyaya diyip 4a yoluna girin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NothingFanEdition N kullanıcısına yanıt

NP 4A yerine 3A Pro da alabilirsiniz. hemen hemen aynı telefonlar.

Hocam bildiğim kadarıyla 3a pro kamera olarak 4a'nın önünde, işlemci olarak da az da olsa 4a önde. Daha güncel bir model olması ve tasarım anlamında daha çok hoşuma gittiği için 4a tercih ederim sanırım ikisi arasında.

Hepsiburada'da nothing Türkiye satıcısından aldığımızda herhangi ekstra bir şey yapmadan 45w adaptör hediye olarak geliyor değil mi hocam? Deneyimleyen arkadaşlar varsa bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. Bir de 4a fiyatları birkaç ay sonra daha çok düşebilir mi hocam sizce? Beklemeyeli miyim şu an mı almalıyım?

Nothing Turkiye ve Amazondaki Fırsat kurduhesapları evofone un. ikisinden de 45w şarj aleti geliyor.

Fiyatlar düşmez bu saatten sonra pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anlamadığım Nothing Phone (3) te Qualcomm Snapdragon 8s Gen 4 varken

4 Pro da neden 7 Gen 4 var

NP3 ü bugün üretseler sıfırdan bu da pahalı olur. geçen senein parça anlaşmaları bunlar.

artık yeni cihazlar pahalı çıkıyorlar. bu yüzden eski telefonlar daha kıymetli bence ve eski model deyip kestirip atmamak lazım

Parantez içinde harf yazanlar ise orta/alt model olarak sınıflandırılıyor.
    Nothing (4a) pro üst model değil. Ama kasa yapısı, kamera yerleşimi vs daha güzel bence...

İşlemci, kamera, güncelleme alma sayısı vs.

GSMarena veya kimovil gibi sitelerden karşılaştırabilirsiniz.

Bunlardan sonra da tasarımları çok farklı. 3 asimetrik kamera dizilişi ile konuşuldu. 4a pro ise applevari kamera adası ve şeffaf olmayan arka kağağı ile kouşuldu.

4a pro ve 3 şu anda satışta değil. 4a ve 3a, 3a pro gibi cihazlar satışta...

Güncelleme geldi.

4a mı hocam bu? bende 4a pro var güncelleme gelmemiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.