< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (4a) & (4a) Pro [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
-
Pro kullanan var mı memnun musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oldukça başarılı. Ben baya memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stok kalmamıs
NP3'ten düşük donanımda olduğunu bilerek aldım. Tasarımı beni direkt ikna etti. S25Edge Iphone 14Promax/15Pro kullanıyordum öncesinde, performans hız olarak bir eksisini hissetmedim gayet stabil arayüz ve uygulamalar. NothingOS, OneUI'dan daha temiz hissettiriyor.
Bataryası wifi hücresel karışıkta rahat 7.30 saat ekran süresi veriyor, wifi ağırlıklı 9 saatleri görüyorum, büyük oyun oynamam ufak vakit geçirmelik şeyler bazen. 50dk-1saat civarı da full şarj oluyor.
Kamera olarak fotoğraflarda gayet memmnunum, telefotosu ve normal lensi donanımsal olarak gayet başarılı iyi sonuçlar veriyor ama yazılımda sonradan işleme bazen müdahaleyi artırıyor farklı sonuçlar verebiliyor, update ile düzelir diye düşünüyorum. zoomda 10x 15xten sonrası biraz şov kullanmıyorum. Videoda da aynı şekil yazılımsal olarak update lazım hareket halindeyken titreşim oluyor.
4a Pro'nun Hindistan sürümünün bataryasi 5080mAh yerine 5400mAh'mis.. Acaba YD Hindistan sürümünü mü bulmaya calissam diye dusunmuyor degilim.
Trendyol da kılıf satılmaya başlamış mavi olani aldim bende gayet güzel. 4a pro bir aydir kullanıyorum cihaz da gayet güzel düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tekrar getirecekler mi bunu? Hiç bir yerde stokta yok.
Sorulara 2 ay içinde gelecek diyorlardı. Bu sene şaşırtarak bayağı erken satışa çıkardılar. Np3 çıktıktan 3 ay sonra falan trye gelmişti. Globalde de stoğu az bulunuyor 4a pronun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Hocam fotoğrafını atma şansınız var mı iç dış. Kupon vs denk gellirse almayı düşünüyorum. Ama asıl olayı kamera adasını da kapatmasını istemiyorum kararsız kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
hindistanda bile karaborsaya düşmüş pahalıdan satılıyor.
_____________________________ -
yarın bi aksilik olmazsa hanım için 4a pembe renk sipariş edecem
Stokta yok nereden alacaksınız
Amazondan aldım 3 taksitle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
4a aldınız sanırım
4a pro yok stoklarda
4a demiştim hocam zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
merhaba arkadaşlar,
4A PRO nun stok durumuyla ilgili bilgisi olan var mı, ben satışta bulamadım, gelecek mi acaba?
her ay erteleniyor. İnşallah Haziranda gelir.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![Nothing Phone (4a) & (4a) Pro [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f81%2f52%2fa3%2f8152a3a0bf1abcc0676dd2558d20ace7.jpeg&t=163342618&width=480&text=1)
![Nothing Phone (4a) & (4a) Pro [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f36%2ffb%2fe5%2f36fbe5462104e6bce1164fda9d4dc03d.jpeg&t=163342618&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt