Şimdi Ara

Nothing Phone 3A 128GB 5000 TL Kuponla 19999

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing Phone a başlamak için çok iyi bir seçenek.

Nothing Phone 3A 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri

kuponu kullanınca 19999 a iniyor. üstüne bir de peşine taksit kredi varsa tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 16 Ağustos 2026; 12:40:0 >

hocam a37 nin fiyatı a27 nin fiyata bakın. 6+128 4+128 satılıyor bu fiyata hatta pahalısına.

Nothing başka bir dünya. Arayüz akıcılığına alışan için başka telefon kullanmak neredeyse imkansız.

Birkaç aydır Samsung a24 kullanıyorum. Ancak arayüz yavaş kalıyor. Bir de mobil veride çok yavaş. Nothing 5G, Samsung 4.5g ancak aradaki hız farkı hissedilir derecede fazla. Elbette böyle olacak ama eskiden 4.5g ile 5g arasında böyle bir hız farkı yoktu. Son güncellemeyle Samsunga 3gb bir film indiremiyorum. Hep yarıda kesiliyor. Ama nothing en fazla 3, bilemedin 5 dk içinde indirmiş oluyor. Nothing de ekran parlaklığı ayarı ve klavye titreşim olayı çözülmüş. Yedekte durduğu için çok kurcalamıyordum, biraz kurcalayınca farkettim bu iyileştirmeleri. bu düzeltmeler sayesinde tekrar ana telefonum yapabilirim.

Ancak Hindistan dışında pek tercih edilmiyor. Kullanıcılar çok memnun olsa da çip krizi markayı etkiliyor. Umarım ekosistem anlamında tablet işine de girer. Bir de saatin telefonla senkronizasyonu iyi değil. Düzeltilmesi lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.