Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
26
Favori
38.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben oyun da oynuyorum.

Rise of Cultures

Street Fighter Duel

Heroes of History

bu modelleri oynuyorum ve eve de varıyorum. hiç sorun olmuyor.

• Arkadaşlar bugün cihazı aldım 8/256 önce android 14 sonra 15 e güncellendi, sıfırdan tüm programlarımı kurdum. Arayüz ve akıcılık olarak çok seri bir cihaz çok şaşırdım. Malzeme kalitesi bu fiyata gerçekten mükemmel. İki cihaz önce S24 ultra kullanıyordum ona göre daha da beğendim. Bu markayı çok merak ediyordum iyi oldu bu cihaz. Ayrıca arkadaki ışık olayı ve özelleştirme olanakları çok iyi olmuş. Çok ince düşünülmüş bir cihaz teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Beğenmenize sevindim hocam, güle güle kullanın.

Nothing ile ilgili merak ettiğiniz konular var ise nothingforum.com'u ziyaret edebilirsiniz.

• Teknovist T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tabi ziyaret edeceğim :)

• serkanky kullanıcısına yanıt

her np1 alan bu fiyata bu cihaz mı olur gibi şaşırıyor. kalitesine yaklaşan bir cihaz yok.

biz Nothingcilerin yapması gereken çevremize anlatmamız ve daha çok kişiye Nothing aldırmamız. Böyle böyle marka bir seviyeye gelecek ve devamlılığı olacak

ben bütün aileme aldım kuzenlere de aldırıyorum.

• Pazaramada indirime girmiş, almayı düşünen kaçırmasın.

Nothing Phone (1) Siyah 8/128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 13.349,11 TL

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-siyah-8-128-gb-nothing-turkiye-garantili-13-349-11-tl.3035/

• Teknovist T kullanıcısına yanıt

peşin isteyenler için çok iyi rakam.

HB de de peşin fiyata 9 ve 12 taksit var hem 128 hem de 256GB için.alışveriş kredisi ile.

• Bu saatten sonra alınmaz bence. Eskidi cihaz. Güncelleme de almaz. Üstüne 3-5 bir şeyler ekleyip güncel model alınmalı.

• fox5578 kullanıcısına yanıt

valla hocam zamanını eskiliğini bir kenara koyarsak , fiyat sıkalasına bakınca hala özellikleri güncel diyebilirim. markalar bu fiyata G99 işlemcili cihaz satıyor.

belki biz donanım yüksek cihaz almak isteriz ama mesela ben bu cihazdan babama aldım ona 5 sene yeter fazlasıyla. 70 yaşında adam :)

• Telefonu elimde gören fiyatını ve malzeme kalitesini görünce şoka giriyor. Bir sürü alıcısı oldu sayemde :) S23 ultradan geçtim. Cidden çok beğendim

• Merhabalar cihazi yeni aldim. En iyi guncelleme hangisi acaba? İphone xr dan gectim memnun kalirim ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozhan1905 kullanıcısına yanıt

bütün güncellemeleri tek tek yapın. android 15 ve NOS 3.0 gelecek.

iphone 13ten geçseniz bile memnun kalırsınız.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

İphone sarji bezdirdi acikcasi. Ondan dolayi sarji benim icin biraz onemli. Son surumde kac saat ekran suresi aliyorsunuz?

• ozhan1905 kullanıcısına yanıt

açıkçası ben ekran süresini önemsemiyorum. sabah çıkıp akşam eve tek şarj ile gidebiliyorum.

fakat bu soru çok sorulunca bir kaç defa baktım. 6 saat 6:30 saat ekran sürelerini rahat gördüm. tabi daha kısa ekran süresini de gördüm (kablosuz olarak android autoya bağlandığım zamanlarda şarj çok gidiyor. araçta bir saat wifi sürekli bağlı vs gibi)

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Anladim tesekkur ederim.

• merhaba,

4-5 senedir xiaomi kullanıcısıyım ama artık telefonum ömrünü doldurdu. Yeni bir telefon arayışına girdim. Birçok android telefona baktım ama hiç biri ilgimi çekmedi. Nothing Phone'ları tasarımı ve felsefesiyle çok beğendim. Almadan önce çeşitli mağazalarda 1,2,2a'yı incelediğim. Tahmin ettiğim gibi 2a premium bir hissiyat vermiyor. Bu sebeple 2a'yı eledim. NP 1 ve NP 2 arasında kaldım. Telefonda oyun oynamıyorum, aktif olarak google uygulamaları, sosyal medya vs. kullanıyorum. Gün içinde yaklaşık 5-6 saat ekran sürem oluyor.

Bir telefonu aldım mı satmadan telefonu bozulana kadar kullanmayı tercih ediyorum. Aslında nothing phone 2'nin tasarımını daha çok beğendim(özellikle beyaz rengini, malum np 1'in beyazı artık bulunamıyor), ama yeni bir markaya 28 bin tl vermek pek içimden gelmiyor, telefon bozulursa yaptıramayacağımı ya da yedek parça vs bulamayacağımı düşünüyorum. O sebeple bir yandan yarı fiyatına siyah da olsa NP 1 alıp denemek fena bir fikir gibi gelmiyor. Çok fazla bir bütçem de telefona ayırabilecek yok. gerekirse 28bin de verip NP 2 alabilirim ama 14000'e NP 1 almak benim için daha iyi olur, bu telefonu 2-3 sene kullanabilirsem. Bu sebeple birkaç şey sormak istiyorum sizlere.

1) gerçekten iki katından fazla para verip, NP 2 almaya değer mi?

2) önceki xiaomi telefonumun şarj durumu aradan geçen 5 yıla rağmen hala bile çok iyiydi, NP 1'de aşağı yukarı ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

3)Kamera benim için çok kritik olmamakla beraber, kamera performansından memnum musunuz?

4)bu telefonum kronik sorunları vs. var mı? hangi konularda NP 1'i eksik görüyorsunuz, telefonun hangi özellikleri daha iyileştirilebilirdi?

5)Gylph'i aktif olarak kullanabiliyor musunuz? telefoncuda telefonu incelediğimde bildirim menüsünü karıştırdım ama tam olarak istediğim gibi bir ayar bulamadım. Örneğin, whatsapp'tan bir bildirim geldiğinde gylph''teki belirli ışıkların yanmasını, mail geldiğinde başka ışıkların yanmasını sağlamak mümkün mü?

• jackbruce J kullanıcısına yanıt

cevaplarım

1. değer ve değmez. değer çünkü cidden çok fark var. değmez çünkü yeni bir nothing kullanıcısısınız ve NP3 çıkar yakında. Bu yüzden bence NP1 alıp 1 sene sonra NP3 e filan geçmeniz daha doğru.
    2. 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum.
    3. kamera performansı yeteerli. bas cek fotoğraflar için güzel daha fazlasını beklemeyin.
    4. bir kronik sorunu yok. özellikle hindistanda üretilenler için baya bir sorun vardı oradaki üretim sorunlarından dolayı ama TR de satılanlar Çinde üretildi.
    5. uygulamaya göre bildirime bakmadım ama glyph ışıkları telefon,alarm,bildirimler, mesajlar, takvim , ajanda gibi özelliklerde çalışıyor.

Bu fiyat segmentinde alınacak en iyi cihaz. eğer oyun delisi değilseniz (bu arada oyun da oynarken sorun görmedim. arada oyun oynuyorum) hayli hayli işinizi görür.

Merhaba,

Bundan önceki telefonum Xiaomi mi note 10'du, yaklaşık 4-5 sene kullandım.Öncelikle şunu merak ediyorum nothing cihazlarını hangi mağazalarda incelediniz, ben mağazalarda yok diye biliyordum.

NP2'nin işlemcisi uzun süre götürür.NP1'in işlemcisi ise 2022-2023 işlemcisi olduğu için bir süre sonra size yavaş gelebilir.

1. Tamamen kullanıcıya bağlı, 25.000 vereyim bir daha uzun süre telefon almayayım diyorsanız np2 sizi uzun süre götürür.Ama np1 alayım 13-14.000'e np3 çıkınca onu alır 5 sene kullanırım derseniz mantıklı bir alışveriş yapmış olursunuz.
    2. NP1'in batarya kapasitesi 4500 mah. Np1'in ekran süresi 5-6 saat.
    3. Kamerada beklentiniz hava atma dışında sadece fotoğraf/video çekimi ise bence gayet iyi.Mi note 10'dan daha başarılı bence.
    4. NP1'in Çin üretimlerde yok.Olduğu taktirde de evofone'a kargoluyorsunuz 1 hafta içinde size yeni cihaz gönderiyorlar.Servisi çok başarılı
    5. Telefonun kullanımı o kadar güzelki, almadan önce hayran olduğunuz glpyh'e aldıktan sonra suratına bakmıyorsunuz :D tek eğlencesi görenlerin aa bu neymiş böyle demesi ve sizin markayı tanıtma çabanız oluyor.Belirli ışıkların yanması değilde direk bildirim ışığı yanıyor.bu belirli ışıkların yanmasını şuanlık sadece zilseslerinde yapıyorsunuz.ilerleyen süreçte o özellikte eklenir glyph'e

Şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun.hangisini alırsanız alın ikisindende memnun kalacağınız bir tercih olacak.

Kronik sorun yok kamera memnun eder. Uygulamaya özel gylph ışığı ayarlama yok diye biliyorum. Şarjı konusunda benim gibi 3-4 saat civarı ekran süresi alan da var 5-6 saat alan da var üretim yerine göre mi değişiyor anlamayamadım hala.

Ben şu an alacak alsam 2a plus community edition alırdım büyük ihtimalle.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

telefonla ilgili tek düşündüren şey ekran süresi beni şu an. xiaomi telefonumun tek sevdiğim tarafı bataryası, hala bile 9-10 saate yaklaşan ekran süresi veriyor. uzun süredir telefonu kullanan başkalarının da batarya ile ilgili yorumları olursa telefonu hemen alacağım.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.