Şimdi Ara

Nothing'in Türkiye'de üretilen ilk telefonu CMF Phone 1 satışa çıktı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ingiltere ve hindistan?   şu geçen yapay zekaları da iyi iş çıkarıyordu ama üzerini bir çırpıda örtbas ettiler. kaç hintli çalışıyordu arka planda?  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • top kek arıyorlar.  

e-sim yok, nfc yok görünüyor. hakkaten kim alır bu telefonu ben de merak ettim.

Hindistan Nothingin en büyük pazarı ve bu ürün ilk orada cıktı ve cok da sattı. Orada bu ürünle alakalı daha çok inceleme falan filan var.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

sen de yanlış yerden anlamışsın. hintlilere sen güvenebilirsin.

cihazı açtığınızda hemen android 15 güncellemesi geliyor. android 16 da alacak. yeni bir firma için güncelleme konusunda en eskilerden bile iyiler. adamlar ocak ayında tüm cihazları Android 15 e geçirdi. Ekimde de bütün cihazlara android 16 vermeyi planlıyorlar.

nfc kullanıyor musun?

e-sim olmasını istemez misin?

bu ikisine gerek yok diyeceksen eğer, ben de sen teknolojiyi kullanmasını sevmiyorsun derim. bu telefon alınmaz hocam, kusura bakma ingiliz malı olduğu için özellikle de cep telefonu olduğu için hiç alınmaz.

aytrıca şimşek, her türlü indirimi de yapar bunlara yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 31 Temmuz 2025; 16:46:55 >

Redmi Note 14 (8GB, 256GB) - 11.500 TL
    Honor 400 (8GB, 256GB) - 19.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 31 Temmuz 2025; 18:15:44 >
  • evet isterim ama onun da bu fiyatlara olmayacağını bilecek kadar kfam basıyor. o yüzden 30-40bin liralık cihazlar satılacak.

siz diyorsunuzki 10bin tl ye olsun 512gb hafıza olsun. 512gb istemez misin? nfc istemez misin? esim istemez misin?

yani demem odur ki ne kadar ekmek o kadar köfte.

teknoloji konusunda aşık atacağınız son kişi benim. Ben teknoloji sektörünün midesindeyim diyeyim.

Nothing'in saçma sapan fiyat politikasından ötürü. Nothing phone 3 sd8s gen 4 işlemciyle Samsung s25 ultra fiyatına satışa çıktı yurt dışında mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

abi anlamadınız mı? Nothing herkese telefon satmak istemiyor. sadece tarz sahibi farklı olmak isteyenlere ürün satmak istiyor. böylece hem karlı olacak hem de değişmez bir kitlesi olacak.

Diğer çinliler de spec yarışında yıpranıp pazardan silinecek.

Nothing gibi bir marka olarak Les Benjamins düşünebilirsin. adam 3000 tl ye tshirt satıyor. parası olan alsın olmayan LCW den devam.

evet fiyatlar değişti tabi bu var ama hadi e-sim'i geç, nfc yani bence olmazsa olmaz ya. zaten bu özellikler olsaydı dediğin gibi fiyatı da artacaktı.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Yaw zaten tc yerli malı değil. Çîn malı çin markası nothing, bu modelini üreteceği telefonun fabrikası ı tc de kurmakta olduğu haberi paylsılmış.
    Eyyy cehalet abidesi tc halkı! Siz niye heyecnlaniyorsumuz ki! Siz merak etmeyin! Sizde bu başınız seçip tapdiginiz padişahınız halifeniz başınızda oldukça siz halka arz teşvik hibe etmekle kimse yerli milli malı ürettiği felan yok tcnizde. Eğer bir ülkede yerli malından söz edilecekse bunu bir padişah halife bozuntusu size sizinle üretecek değildir.

hocam her çinde üreten çin markası ise apple da çin markası , sony de çin markası.

İngiliz firma. sadece üretim ve mühendisliğin bir kısmı çinde. onun dışında ceo bile ingilterede.

Montaj yanlış birşey değil. Ülkemizde otomotiv sektörünün bugün gelişmesinin kökeninde de 50 sene önceki montaj var.

Savunma sanayinin bugünkü müthiş ilerlemesi de geçmişteki montajda var. yeterki devlet aklını kullanabilsin cep telefonu montajı da bir gün cep telefonu sanayisine dönüşür.

• NFC konusuna katılıyorum. bundan 10 sene önce nfc ile iş yapcak insan bulamazdık şimdi bluetooth gibi zaruri birşey olmuş. Ama siz şu hataya düşmeyin. Türkiyede kullanıcıların çok büyük çoğunluğu hala aldığı üründeki teknolojiyi kullanmaktan uzak.

Ben bile gençlikte her haltını kullanırken artık bu yaşlarda çok standart özellikleri kullanır oldum.

• Fiyat bilgisi hatali olabilir mi?Bu ozelliklerde bu ulkede uretilen bir telefonun 9999TL olmasi gerekirdi.Fiyatin basindaki 1 yanlislikla konmus olabilir.Diyelimki yanlislik yok 20000TL ye bu telefonu kime satacaklar.Guncelleme destegi bile yok.Telefonun garantisi 4 yil ama 4 yil guncelleme destegi vermemisler saka gibi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.