Şimdi Ara

notebookun fanı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftadır fan çalışmıyor. sadece arada bir çalışıyor, bazen elimi bilgisayarın altından uzatınca çalıştığını hissediyorum fakat çevirip ışıkla bakınca duruyor. temas problemi olduğunu düşünüyorum. sizce ne olabilir?

• Fan çalışmıyorsa bilgisayarı çalıştırmayın.Hemen garanti varsa garantiye yoksa tamirciye götürün ısıdan anakartı yakabilirsiniz.HW monitör tarzı ısı ölçen bir programla ısı değerine ve fan pervanesinin dönüp dönmediğine bakın fan çalışmıyorsa laptopu hemen kapatıp fanı tamir ettirmeden açmayın.Laptop boşta ortalama 50 derece civarı ağır yük altında maxımum 90 derece civarı olabilir.Kolay gelsin.
  • fanda şu an bi anormallik yok ama daha önce işlemciye yük binmesine rağmen çalışmıyordu. şu an 50 derece civarında seyrediyor, işlemciye yüklenilmediğinde dönmesine gerek kalmıyor zaten sıcaklık sabit. teşekkürler
  • Fanın çalışmasına sevindim.Geçmiş olsun.
  • teşekkürler
  • FAN CALISMASSA ZATEN OTOMATIKMENN CIHAZ KENDINI KORUMAYA ALIRR KAPATIR KENDINII NOTEBOOK LARDA ISI SENSORU OLDUGU ICIN ISINDIKCA CALISIR VE ACIP TEMIZLEMEKTE DE COK FAYDA VARR CUNKU ORTAMDAKI TUM TOZLAR FANIN ONUNDE BIRIKEREK KATMAN OLUSTURUYOR SICAK HAVANIN DISARI CIKMASINI ENGELLIYOR .
  • tekrar başladı sorunum. speedfan'da fan çalışıyor olarak görünüyor fakat çalışmıyor. anlamadım kendi kafasına göre çalışıyor galiba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop ısınınca çalışıyor:)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.