arkadaşlar bende yurtdışından gelme toshiba marka bi notebook var.1.6 centrino 1gb ram 128 mb paylaşımlı grafik kartı var üzerinde. benim sorunum şudur.ben herhangi bi grafik tabanlı bişey çalıştırdıgımda (ki oyunlarda hiç sekmiyo bu olay) önce bi dk normal düzende çalışıyo sonra fan hızı bi kademe artıyo ve oyun kare kare ilerlemeye başlıyo.inanılmaz bi yavaşlama oluyo.en kötü oyunlarda bile denedim aynı şeyi yapıyo.yani oyunun kaldırmaması ile alakalı bişi değil arkadaşlar.teknik bi sorun ama çözemedim ben. bunun sebebini bilen eden varsa pls yardım etsin bana şimdiden teşekkürler.
ısınmayı engellemek ıcın laptop hızını dusurup daha yavas calısıyo olabılır kullanıdıgı bı program warsa super performansa getırebılırsen yavaslama olmayabılır.
Denetim masası - güç ayarları - masaüstü nü seç ordan olabilir. Bide ekran kartının driveri yükle. oyunlarda genelö bi yavaşlama varsa bi disk birleştir bakalım. Kolay gelsin
Herseyi denedim ama sonunda yine aynı şeyi yapıyo.acaba donanımsal bi sorunmudur nedir anlamadım ki. Daha önceden tecrübeli arkadaşlar varmı bu sorunu yaşayan. bi yardımcı olsalar