Şimdi Ara

Notebooklarda en iyi TEKNIK SERVIS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiyatı uygun bir Laptop alacagim, ancak Teknik Servisi konusunda tecrubesi olmus olan arkadaslar en iyi Teknik Servisi olarak hangisini onerecekler?..
    Bozulursa problem yasamamak icin bu konuda bilgi almak istiyorum.
    Tesekkurler.

• hocam toshıba dunyanın en iyi dizüstü üreticilerınden bırı bende toshiba kullanıyorum ama toshiba bılgısayar al demıyorum o sana kalmıs ama toshiba servisi olmaya n bır sehırde yasıyorsan toshıba alma derım ama toshiba servısı olna bır sehırde yasıyorsan al derım neden dıyeceksın toshıba servısı olmayan bır sehırde yasıyoran eger makına bozuldugunda kargoyla gonderıyıorsun servısın oldugu sehıre yapılamsı sana gelmesı dunya suruyor.butun markalarda bu gecerlı.toshıbanın forumu var dı adamlar yırtınıyodu forumda adam pc yı gondereı 1,5 ay olmus ses seda yoq ona gore secım yapın Dell,toshiab tavsıyemdır.
  • kesinlikle toshiba
    zaten bu öğretmenlere verilen kampanyadan sonra herilde bir toshiba bayisi oldu
    mesala ben bilecikteyim burda yokken zaten kampanya olmamış olsaydı anca 10 sene sonra bayilik gelirdi
    ve toshiba bayiiliği verildi ve ilçesi olan bozüyüğede bayilik verildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 15 Temmuz 2005, 0:49:36 >
  • asus derim
  • bir arkadaşın toshibası vardı şu an sorunu hatırlamıyorum ama bir sorun olmuş tamir etmek yerine ürünü yenisyle değiştirmişler anında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 15 Temmuz 2005, 1:38:52 >
  • arakadaslar,.
    yardimlariniz icin mutesekkirim.
    istedigim ozellikleri ve fiyati tasiyan laptop datron ve asus gibi gorunuyor, dolayisiyla bu iki markanin teknik servisleri nasildir?
    Istanbul'da yasiyorum.
    Diger Toshiba, HP (bozulan laptopum bu markaydi), IBM laptoplari aradigim ozellikler cok pahali, ancak Toshiba'nin teknik servisini gordugum kadariyla daha favori tutuyorsunuz.

Ancak dedigim gibi DATRON ve ASUS teknik servisleri konusunda tecrubesi olan arkadaslar da bilgi verebilirse sevinirim.

Tesekkurler,.

nashi
  • Konuyu hortlattık ama bende aynı konudan muzdaribim laptop alınacak ama zaten aşağı yukarı laptopların özellikleri aynı ama herhalde en önemli olan yetkili servislerdir diye düşünüyorum en iyi hizmet ve en kısa sürede tamir süreleri hangi markadadır yorumlarınızı ve cavaplarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hp mükemmel gerisini boşver serviste garanti birmiş ürüne batarya bile göndermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Hp mükemmel gerisini boşver serviste garanti birmiş ürüne batarya bile göndermişler

malesef seninle aynı fikirde değilim. başıma gelen olaylardan sonra hp'nin servisi benim için bitmiş durumda
  • kesinlikle hp
  • Orijinalden alıntı: BerbatZ

malesef seninle aynı fikirde değilim. başıma gelen olaylardan sonra hp'nin servisi benim için bitmiş durumda

Mükemmeldir hp neden mi
    -Bir tanıdığımın kardeşine garanti süresi bitmiş olmasına rağmen batarya gönderdiler
    -Şarj aleti bozuk dedim yarın kapıma şarj aleti geldi
    -Batarya bozuk dedim 2-3 bişi dedi yaptım renk ne dedi kırmızı dedim.Yarın beleşe yeni batarya kapımda eskisi de 1 hafta sonra çalışmaya başladı statik elektrik birikmiş.
    -Bir kişiye eski bilgisayarda baya hasar varmış boşver sana iyisini verelim demişler 300 tl daha fiyatlı bir bilgisayar göndermişler sıfır
    -Servisi ararsın beklemezsinn 30 dk konuştum hatta servis bana geri döndü
    -İşletim sisteminin kaçak olduğunu anlamasına rağmen adam korkma bişi yapmayız deyip hpnin sitesinden hp orjinal yazılımlarını indirtti
    Daha ne diyeyim
    Eski ürünlerde ısınıma problemi olabilir ama serviste üzerine tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 1 Mayıs 2013; 20:01:58 >

• Laptoplar için çoğu yetkili servis aslında garantiniz varken maalesef iyi. Garanti bittiğinde ellerinden gelen en iyi şey tüm parçaları değiştirmek. Yanii sırf cover kapağı değişimi ile kurtulabilecek bir bilgisayarda cover, menteşeler, bezel tek tek değiştiriliyor ve müşteriye fiyat yansıtılıyor hep karşılaştığımız ortak bir durum. Bunu iyi kötü demekten ziyade ticari kaygı desek daha mantıklı. Asus laptop bilgisayarımda garanti bitmesine 6 ay kala laptopta çay döküldü ve bunla alakalı yetkili servis anakart değişimini laptopun yarı fiyatından daha fazlasını istedi. Komple anakart değiştirmekten ziyade tamir işine zaten hiç girilmiyor yetkili servislerde. Bende Ankara'da laptop tamiri için bir yer araştırırken aşağıdaki firmayı buldum ve ultrasonik temizleme dedikleri bir işlem yaptılar ve zarar gören güç besleme onarımı dedikleri mosfetleri değiştirdiler fiyat ise 460 TL gibi bir fiyata çıktı ve sorunsuz kullandım. Ben özellikle çok yetkili servis olsun kendi markasının servisine gidelim dedim ama sonradan anladım ki kullanıcı hatası, garanti dışıysanız hiç önemi yok. güvenebileceğiniz bir yer olsun yeter. Faydası dokunursa link bırakayım size de.

https://www.revoser.com/ankara-laptop-servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginSSC -- 5 Ocak 2021; 11:39:19 >

• BilginSSC B kullanıcısına yanıt
    knk sana kötü Bi haberim var bu konuyu adam 15 yıl önce açmış bende toshiba ne alaka diyordum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.