Şimdi Ara

NOTEBOOK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Kızıma yeni bir laptop alacağım. Kriterleri: The Sims 3 oynayabilmek,istediği kadar film/müzik indirebilmek, güçlü hoparlörleri olması (bilgisayarın alt tarafında olmaması lazımmış, şimdiki bilgisayarında sesi engelliyormuş) ve hızlı olması Ben oyun için masaüstü kullanmayı tercih ettiğim için pek bilmiyorum. Kızım Pemb Sony Vaio'ya takmış durumda ama ben onun ekranını küçük buluyorum. Bütçem 1500-2000 civarında. Sizce ne alabilirim?

Sony'nin özellikleri için:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-ea4s1e-p-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,22751.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemk_ -- 10 Ağustos 2011; 0:56:34 >

• _____________________________
    samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
  • VPCCA2S1E/P pembe renk olucak diyorsanız bu ürünede bakabilirsiniz diğerinden biraz daha yeni bilgisiyar.
    Çözüldü
    5 yıl önce açıldı
    HP Laptop Sorunu Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Laptop kapanmıyor yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.