Şimdi Ara

Notebook vs. masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, yeni bir bilgisayar için uzun zamadır araştırıyorum. oyun oynayan birisiyim. şimdi sorunsuz bir şekilde ve günde 5-6 saatten fazla süre oynayacağımı göz önüne alacak olursak benim laptop mı yoksa desktop mı almam gerekiyor? elimde bir masaüstü var. ama eski bayağı acaba onu biraz yükseltsem mi? işlemcisi, ekran kartı, kasası iyi olsun derken laptop pahalıya patlıyor. masaüstü ile daha mı uygun olur? ararştırdığım bilgisayarlar çoğunlukla ultrabook. şimdi notebooklarda ekran da küçük ve uzun süre oynama sonucu ısınma falan derken masaüstü daha mantıklı geliyor. açıkçası pek bilgim yok bu işlerde yani yardımınız benim için çok çok önemli. teşekkür ederim.

• Ultrabook larda oyunları slayt gösterisi olarak görürsünüz ,

5-6 saat az değil, tabiki masaüstü, monitör varsa bütçe belirtin güzel bişey ler toplanır, dvd vs varsa onları da yazın.
  • 2500 liraya amd a10 4600m ve hd 7970m li laptop vardı her oyunu yüksek ayarda açıyor sanırım hd 7870 ile eşdeger alacaksanız böyle birşey alın yoksa ultrabook da felan oyun hikaye
  • Milyon kere söyledim notebook kullanma zorunluluğunuz yoksa masaüstü toplayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki notebook alma zorunluluğum yok. Sadece bilgisayar toplamaktan hiç anlamadığım için hazır laptop araştırdım. İstediklerimi masaüstü daha iyi karşılayacaksa masaüstü almam tabi ki daha mantıklı olacak. Yalnız bilg. toplama konusunda ciddi yardıma ihtiyacım olacak ve açıkçası yardım isteyebileceğim biri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Milyon kere söyledim notebook kullanma zorunluluğunuz yoksa masaüstü toplayın

ama mesaj sayin 1000lerde (trolluyorum kizma)

• Bütçen tam olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Ultrabook larda oyunları slayt gösterisi olarak görürsünüz ,

5-6 saat az değil, tabiki masaüstü, monitör varsa bütçe belirtin güzel bişey ler toplanır, dvd vs varsa onları da yazın.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125706/asus-cg8270-tr004o.aspx#specs

Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz?? Oyun amaçlı kullanacağımı düşünürsek bu bilg. yeterli midir? Ya da sizin tavsiyeleriniz nedir? Bütçem: max. 2000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: mirable123

quote:

Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz?? Oyun amaçlı kullanacağımı düşünürsek bu bilg. yeterli midir? Ya da sizin tavsiyeleriniz nedir? Bütçem: max. 2000 tl

Forumda kimse hazır pc önermez, nedeni basit ; verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz bu kısım çok net.Gösterdiğiniz Asus kasa da da hd7770 gibi basit bir ekran kartı var, malesef bilinçsiz kullanıcı çok oluduğu için önce "i5 mi i7" mi diye baktığından daha bi kaç sene böyle gidecek hazır sistemler.

Vatan gibi, teknobiyotik.com gibi yerlere yönelip oradan sistem önerisi yapabiliriz isterseniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mirable123

quote:

Forumda kimse hazır pc önermez, nedeni basit ; verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz bu kısım çok net.Gösterdiğiniz Asus kasa da da hd7770 gibi basit bir ekran kartı var, malesef bilinçsiz kullanıcı çok oluduğu için önce "i5 mi i7" mi diye baktığından daha bi kaç sene böyle gidecek hazır sistemler.

Vatan gibi, teknobiyotik.com gibi yerlere yönelip oradan sistem önerisi yapabiliriz isterseniz.

Size hak veriyorum hazır bilgisayar konusunda, demek istediğinizi anladım. Fakat bu konuda bilgim olmadığı için hangi parçaları neden tercih edeceğimi ve nereden temin edebileceğimi bilmiyorum. O yüzden yardım istedim zaten

• Hem en yeni seri işlemci, hem yeterli düzeyde grafik kartı, uzun ömürlü anakart ve işlemci. 3 sene sonra ekran kartını değiştirseniz iş görür yine.Bu paraya başka ne olur derseniz AMD toplanırsa daha iyi bi ekran kartı olur. o kadar.

Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Kasa
    1 x Dark Optimus 600W USB 3.0 ve SSD Ready 12Cm Mavi LED Fan ATX Oyuncu Kasası 168,92 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i5-4570 LGA 1150 6MB 3.2GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Haswell) 478,48 TL
    * On Sipariş, 8 Haziran'da Stoklarda
    +KDV
    Anakart
    1 x Gigabyte GA-Z87-HD3 Intel 1150 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Haswell) 288,00 TL+KDV
    Bellek
    1 x Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB) (KHX1600C9D3K2/8GX) 151,97 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x Zotac nVIDIA GTX 660 AMP! 2048MB DDR5 192 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (ZT-60902-10M) 518,82 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 154,83 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x ASUS DRW-24B5ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutusuz) 41,18 TL+KDV

1802 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 4 Haziran 2013; 19:19:55 >

• masaüstü
  • Burdan toplayabilirsin oldukça ucuz;

http://www.nasabilgisayar.com/index.php?do=catalog/pcBuilder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.