Şimdi Ara

Notebook Usb ile format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Datron notebook var, açılırken mavi ekran veriyor onun çözümüyle uğraşmayı düşünmüyorum. Format atmak daha mantıklı geldi ama usb ile nasıl atılır hiç bilmiyorum. Her türlü yardıma açığız :)

alttaki konuda nasıl format atılacağı ayrıntılı anlatılmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm

isteğine göre xp yada windows 7 kur. bilgisayarın vista ile elmişse bile sen windows 7 kur.

eğer elinde windows dvd si yoksa indirmen ya da birisinden temin etmen gerekiyor. internette aratarak bulabilirsin.
  • gene bilmiyorum diyorsan pm at ayrıntılı bir şekilde yardımcı olurum şimdi ben buraya bir ton yazı yazacağım muhtemelen sorun olacak yazacaksın ben cevaplayacağım felan çok uzun sürecek zaten hiç bilmiyormuşsunuz çok uzar gider muhabbet biryerede zor varırız direk Teamviewer dan herhangi çalışan bir bilgisayara usbyi ve çalışan windows 7 cdsini takıp bana ID PW yolla yapayım sonrası aynı format.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2012; 19:12:39 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.