Şimdi Ara

NOTEBOOK'UN KAPAĞINI KAPATINCA KAPANSIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOTEBOOKLARDA KAPAĞI KAPATINCA BAZILARINDA HİÇBİRŞEY OLMUYOR BAZISINDADA BEKLEMEYE ALIYOR.KAPAĞI KAPATINCA KAPANMASINI NASIL AYARLARIZ?

• Denetim Masası/Yazıcılar ve Diğer Donanım/Solda ayrıca bkz kısmındaki Güç Seçenekleri/Gelişmiş butonuna tıkla altta güç düğmeleri yazıyor.Orda taşınabilir bilgisayarımın kapağını kapattığımda askıya al yaparsan işin görülür...
  • askıya alma değilde kapatma ayarlayamazmıyız?
  • laptopunda dene işte ben sana yolu söyledim daha ne yapayım biraz da sen uğraş.Senin için konuşuyoruz burda...
  • BEN UĞRAŞACAK OLSAM FORUMDA NE İŞİM VAR.HERKES UĞRAŞSA ÇÖZER ASLINDA
  • laptopunda dene işte ben sana yolu söyledim daha ne yapayım biraz da sen uğraş.Senin için konuşuyoruz burda...
  • KAPAĞINI KAPATIRSIN SONRA DAHA AÇMAZSIN O ZAMAN HEP KAPALI KALIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim orada hibernate secenegi de var. Onu da denemeni tavsiye ederim. Ben denemedim ancak buyuk bir ihtimalle kapanacaktir.. (Hibernate: Kis uykusu )
  • arkadaş güzelce soru sormuş ama güzel cevap neden se verimemiş.
    arkadasım bende denedim ancak sen,n dediğin olmuyor sadece askıya alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drberti

arkadaş güzelce soru sormuş ama güzel cevap neden se verimemiş.
    arkadasım bende denedim ancak sen,n dediğin olmuyor sadece askıya alıyor.

+1

Adam gibi soruya adam gibi cevap pls.......
  • masaüstünde sağ tıkla, özelliklere gir. Oradan Ekran koruyucu bölümüne bas, orada güç düğmesine tıkla (benim windows ingilizce isimler yanlış olabilir) Gelişmiş'e gir, orada yazıyor zaten Bilgisayarımın kapağını kapattığımda ne olsun diye. oradan oluyordur alıyorsa da... ama kapanma yok galiba niye kapanmasını istiyorsun o da ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretic -- 8 Nisan 2006; 2:04:27 >
  • Kapatma opsiyonu bildiğim kadarıyla yok hibernate yapabilirsin ama uzun süre bu şekilde kullanırsan sorunlarla karşılaşabilirsin...
  • bende kapagi kapatinca hic 1 tepki yok butun ayarlar duzgun askiya al yaptim ama hic1 action yok notebook ta napmalı simdi
  • Denetim masasına girilir,ordan Güç seçenekleri seçilir,Bilgisayarım kapağını kapatınca ne yapsın seçeneğine gelinir.Artık ne yapmasını istiyorsan ordan seçersin.Kapat,askıya al,beklemeye al.İstediğini seç uygula de.Ekranı kapat bakalım istediğini yerine gatirsin windows.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.