Şimdi Ara

notebook'umun ortalama ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen olamada bikaç ay içinde notebook umu satmayı düşünüyorum kafamda bişey yok ve arızası var önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

modeli:casper-nirvana-cpq-i480-4l35p

i5 480m 2,67 ghz işlemci
    4 gb ddr3 ram
    1 gb 128 bit Nvidia 425m ekran kartı
    500 gb harddisk

Sorunu ise klavyesinin çalışmaması. Ayrıca touchpadin sağ ve sol kısmında kalan boşluk kısmındada yani klavyenin altında kalan kısımda sürekli oyun oynamakdan (wasd) elden oluşan kararma var.

ortalama fiyat ederini söylerseniz memnun olurum teşekkürler.

Satsanda eline para gecmez cok fazla. Bence tanıdıga falan ver satmaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Anladım hocam haklısın tabi sende fakat yeni bitane alıcağım için elime ne kadar geçse kardır diye düşündüğüm için soruyorum bunu az yada çok ortalama bi fiyat belirmesi kafamda

Orijinalden alıntı: SanitatuM

Anladım hocam haklısın tabi sende fakat yeni bitane alıcağım için elime ne kadar geçse kardır diye düşündüğüm için soruyorum bunu az yada çok ortalama bi fiyat belirmesi kafamda

Valla ben fiyat konusunu cok bilemicem. Benim fikrim 250 tlye zor satarsın. Ama fiyat konusunda baska arkadasların görüsünü al cünkü cok fazla bi bilgim yok maalesef. Benim düsüncem satmamandan yana

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Teşekkür ettim bilgilendirmen için hocam
  • Maksimum ederi 350 TL. Oda maksimum hadi tabiri mazur görsün herkes ama bir "keriz" bulurda satabilirsen 400 TL'ye gider ama çok çok çok çok zor. Malum hem casper hem arızalı hem aşınma var cihazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 9 Nisan 2014; 0:50:10 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Zaten öyle büyük bi fiyat beklemiyorum bende maksat azda olsa katkı sağlaması yeni alıcağıma. kalabalık etmesin elden çıksın falan

Bilgisayarın ederi arkadaşların da belirttiği 250TL civarında. Bence satmayın multimedia pc haline dönüştürün. Harici bir klavye ve fare seti (Logitech K400 kullanıyorum tavsiye ederim) alarak bağlayın. Tv'ye bağlı dursun. TV'niz akıllı tv olsun, media oynatıcı olsun. Windows 8.1 update 1 ile birlikte sistem gereksinimlerini iyide düşürdü. Kurun süper bir bilgisayar olur. 250TL'ye sizi batırmaz yada kurtarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Nisan 2014; 12:59:18 >

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

Zaten öyle büyük bi fiyat beklemiyorum bende maksat azda olsa katkı sağlaması yeni alıcağıma. kalabalık etmesin elden çıksın falan

Bilgisayarın ederi arkadaşların da belirttiği 250TL civarında. Bence satmayın multimedia pc haline dönüştürün. Harici bir klavye ve fare seti (Logitech K400 kullanıyorum tavsiye ederim) alarak bağlayın. Tv'ye bağlı dursun. TV'niz akıllı tv olsun, media oynatıcı olsun. Windows 8.1 update 1 ile birlikte sistem gereksinimlerini iyide düşürdü. Kurun süper bir bilgisayar olur. 250TL'ye sizi batırmaz yada kurtarmaz.

Tabi bu da bi seçenek zaman geçince son durumu belli olucak artık dedğiniz de fena fikir sayılmaz.

• Arkadaşlar konu hort olucak ama bakımı ve klavyesi yapıldı ısınma sorunu hiç yok 60-70 derecede max. sadece lekesi var touchpad sol tarafında. Bu şekilde ediceği min ve max değeri söyleyebilir misiniz?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.