Şimdi Ara

Notebook'u Monitöre bağlamak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • klasik 15" laptop kullanıyorum ve bu genişlik yetersiz geliyor. Büyük monitörlü masaüstü bilgisayarlara özeniyorum ama o kadar bütçem yok. 27" bir monitör alıp laptop'ı bağlasam verimli bir sonuç alabilir miyim?

• Ben 1 senedir imzamdaki monitörle kullanıyorum. Klavye fare taktım extradan. Çok da iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyle yapacağım. laptop'ı da bir yerlere gizleyip masaüstü gibi kullanacağım. bir laptopta görüş açışı çok ters oluyor. boynum, sırtım her yerim ağrıyor
  • Laptopların ekranı çok dandik. 1000 liralığı da 3000 liralığı da aynı. Görüş açısı dar.
    Ekran da parlak olursa kaldırıp duvara vurası geliyor insanın. Mat ips ekran almanızı öneriyorum.

• 2009 yilindan beri 26 inc Vestel LCD TV`yi monitor olarak kullaniyorum. Notebook'un ekranini yatirip kendi klavyesini kullaniyorum. Alacaginiz monitor kac hz olacak, bilgisayarinizin cikis portlari hac hz destekliyor ona gore bakin ve oyle satin alin.
  • Daha geçen ay 27'' aldım . Bir sorun yok bir de arkadaşın dediği gibi destekleme olayına da bak ki boşuna para verme

• amazondan bakıyorum da fiyatlar çok uygun. oradan sipariş versem bir sorun yaşar mıyım?
  • Sağolun hocam. Faydalı bir yazı.

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • Bu notebook ekranları gerçekten çok kötü lenovo ıdepad 510 aldım renkleri iyi vermiyor parlaklık iyi değil gözü yoruyor sürekli ekrana bakıcam sonuçta i5 işlemcili olanından aldım bana monitör tavsiyesi verirmisiniz bilgim yok bu konuda özelikleri vs.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.