Şimdi Ara

Notebook'u Dvd Gibi Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Download ettiğim filmlerin bazılarını Voxline 933 ekran genişliği uymadığından, bazen fortmatından, bazende alt yazı sorunundan dolayı sıkıntı duymaya başlamıştım. O aralar 32" Sony Lcd tv ve goldmaster 5+1 ses sistemi aldım. Aklıma notebooktan önce ses sistemine sonra tv'ye aktarabileceğim fikri oluştu. Bu forumdaki bazı arkadaşların yardımı ile araştırmaya giriştim. Sonuçta Notebooktan 5+1 ses sistemine sesi, sonra tv ye görüntüyü aktarmayı başardım. Kullandığım Acer notebook'un kulaklık çıkışınahttp://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125040633&CS_Category=_SBA_659_1662_586_1526&CS_Catalog=_BILGISAYAR
    bu kabloyu aldım ve görüntü içinde her iki tarafı 15 pin erkek olan ara kablodan aldım bir tarafını notebook vga çıkışına diğerini lcd tv'nin girişine bağladım mükemmel bir görüntü aldım. Ses çıkışınıda 5+1 ses sisteminin cd girişine 2 uçlu rca çıkışını bağladım. Hem 5+1 ses aldım hemde ac3 formatındaki sesleri aldım. Notebookta kullandığım film programo bs player'in en son versiyonu. Alt yazı sorunlarını senkornizasyon problemlerini ve format sorunlarını ortadan kaldırmış oldu.
    Bu konuda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Benim gibi bu düzeni kurmak isteyenlere faydam olur diye gelişmleri yazmak istedim.

• hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalsistem -- 13 Nisan 2007; 20:44:29 >
  • hayırlı olsun
  • Hocam bende size bir soru sormak istiyorum evde fazladan bir bilgisayarım var onu salona taşıyıp dvd divx player olarak kullanmak istiyorum VGA cıkısından HD divxlerde kaliteli görüntü alabilirmiyim ayrıca s-video cıkısımda var elimdeki LCD tv de ve ekran kartında S-video giriş ve cıksı mevcut vga mı yoksa s-video mu tercih etmeliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.