Intel® Core™ i3 İşlemci Numarası 2330M İşlemci Hızı 2.2 Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 3 GB Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1,00 GB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT520M Ekran Boyu 15,60 inch Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1376 x 768
Samsung Np300core i3
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3 İşlemci Numarası 2350M İşlemci Hızı 2.3 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Sabit Disk Kapasitesi 320 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT520MX
Hp i5 biraz daha pahalı olduğu için daha ziyade asus ve samsung arasından tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Ben olsam asus tercih ederdim. Ram diğerine göre düşük ancak Asus servis bakımından oldukça iyi. Bir arıza olduğunda 1 hafta gibi kısa bir sürede tamir edilip geliyor. Bazen 4-5 günde geldiği bile oluyor.
Asus u tercih et derim servis olsun kalite olsun daha üstündür bana göre Samsung'dan...
hp g6 serisi arkadaşlarda var kullandım önermediğim bir seridir.samsung'un işlemcisi asustan birazdaha iyi kart olarak aynılar 520mx birazdaha revize edilmiş.samsun g arkadaşımda var denedim performansı iyi servis açısından kötü demişler kalite açısındanda kaçtane kullandılar samsung acaba,servisi gayet iyi kalite olarakta sınıfındaki bilgisarlardan kalite olarak farklı değil alüminyum kasa ısınma normal seviyede samsungun bir çok modelini kullandım arkadaşlarımdan olsun kendimden olsun sorun yaşamadım seçenek sizin.