Şimdi Ara

NOTEBOOK'TA SON NOKTA!!! SÜPER ÖZELLİKLERLE MSI 510C 980$ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
0
Favori
38.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erte de 510a var her ne kadar ikiisde 8 hücreli aynı olduğunu iddia etselerde ben katılamıyorum bu fikre çünkü ben 3 saatten indiğini görmedim. Ki onlarda 2 tane 256 ram var (bunu diğer alanlardan okuduğum kadarıyla söylüyorum) bizde tek 512 Yani sadece tasarım farkı yokmuş :) Sen içini ferah tut dostum çünkü kutuyu açınca güzel bi süpriz beklicek seni. Oda eline aldığında verdiğin kararın ne kadar doğru olduğu fikri üstüne kullanmay abaşladıkçada bu pekişecek. Neyse olm şimdi nazara getirecez bu makinaları fazla övmiyelim. Bildiğin noteebok işte ne bekliyonki 3 kuruşluk aletten günü kurtarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayleo -- 4 Ağustos 2005, 20:40:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rain_man

Bayleo : Dostum memnunsun dimi aletten:) Abi benim kadar pipirikli bir insan varmıdır ya:) Sipariş verdim hala endişeliyorum ya sorun çıkarsa, ya bozuk çıkarsa falan diye.

Gigatek ankaradayken getirmedi antalya da tatilde laptop aldım ya:)

Abi bu arada pili nasıl aletin. erte en fazla 3 saat gittiğini söylüyodu. Deneme şansın oldu mu hiç?

valla 510 c ile 4 saati geçersin..ortaya karışık ile(sörf+winamp+accık oyun..v.s)
    alet iyi merak etme..hayırlı olsun
  • Evvveet.. bir guzellik daha.. bir birlerine bagladım.. çok tesekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: bayleo

Bunun cevabı biraz deteylı olacak ama biraz bahsedeyim. Önce her pc de bir ip vardır bu ip ile diğerlerine ulaşacaksın. Tahmini modem dhcp ayarına göre değişecektir desktop un 192.168.1.2 noteebok unda 192.168.1.3 olsun. Sen noteeboktan desktop a bağlanmak istediğinde başlat çalıştır \\192.168.1.2 yazdığında desktop un paylaşıma açık dosyalarını göreceksin. Ama ondan önce senden user ve şifre isticek bu kısmada desktop a ulaştığın administrator hesabını yaz yani user : adminisstrator şifreside senın yazdıgın sıfre. Muhtemelen bu işlemleri yaptığında iyi paylaşımlı dosyaları görüyorum ama paylaşımsız olanları mesela c , d , hatta cd sürücüleri nasıl görücem diceksin. Onuda şöyle yazarsan aynı yöntemle hallolacaktır. \\192.168.1.2\c$ (c sürücüsü için içeriği göster) Bu yazdıklarım sizin ip diyagramınıza göre değişir.

Gelelim detaya, eğer user ve şifre çıkmaısnı istemiyorsan önce iki pc ya ya workgroup içine sokacaksın yada bir domain ortamı oluşturacaksın. Tabisi senın ıcın en uygun ve basıt olanı ilk şık.

Aslında bu konuda bi sürü şey yazılabilir ama tabi ihtiyacını göreceklerin heralde bu kadardır.

• bugün msi 510 elime ulastı süper bir alet herkese tavsiye ederim. görüntü harika
  • içini acmadan tek slot 512 oldugunu anlayabilir miyiz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: smazici

içini acmadan tek slot 512 oldugunu anlayabilir miyiz??

ek ram takmak için arka kapakta ufak bir yuva vardır
    bir vidasi vardir
    onu aıp bak
    eğer orasi boş ise tek slotta 512 yok oarası dolu ise
    2x256
  • Herhangi bir bench programı ile performans testınden gecırırsen orada slot lar hakkında bılgı veriyor. Yani çoğunda..

quote:

Orjinalden alıntı: smazici

içini acmadan tek slot 512 oldugunu anlayabilir miyiz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mimarsinan

bugün msi 510 elime ulastı süper bir alet herkese tavsiye ederim. görüntü harika

hayırlı olsun
  • geçmiş olsun gençler, tr'deki bütün msi 510c'ler tükendi.. bakalım birininki bozulunca nolcak:) teknik desteği nasıl görücez.. ben dwd-writer takmıyolar diye siparişi vermemiştim
  • Sanada geçmiş olsun arkadaşım burda 100 tane uyanıgın içinde bi akıllımız sen çıktın uyanıklık yapcam diye fırsatı kaçırdın. Artık biz burda msi 510c görüşlerimizi paylaşır alışverişimizin ne kadar isabetli olduğunu konuşurken sen melün melün bakınırsın. Alcağın noteebok u burayada yaz baride senin gibi uyanık birirnin ne karar verdiğini bizde bilelim yorum yapalım belki hepimiz satar arkandan geliriz

quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

geçmiş olsun gençler, tr'deki bütün msi 510c'ler tükendi.. bakalım birininki bozulunca nolcak:) teknik desteği nasıl görücez.. ben dwd-writer takmıyolar diye siparişi vermemiştim

• varsayalım dvd sürücüsü bozuldu. ne yani notebook cope mi gidecek.. hayır yine icindeki gibi philips marka dvd sürücü takılacak.. msi 510c modeli uretmiyor diye philipste dvd sürücü mü uretmiyor demek.. hala anlasılmıyor galiba.. hic bir bilgisayar markası-sirketi, çıkardıgı modeldeki parcaların tümünü kendi uretmez.. toplar...

quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

geçmiş olsun gençler, tr'deki bütün msi 510c'ler tükendi.. bakalım birininki bozulunca nolcak:) teknik desteği nasıl görücez.. ben dwd-writer takmıyolar diye siparişi vermemiştim
  • nasıl tükendi?yokmu yani şimdi?GİGATEK DE GÖZÜKÜYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Ağustos 2005, 12:51:49 >
  • Gözükmüyor, dün akşamdan beri...
    zaten 2 gün önce gelen emailde son 15 diyorlardı...

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

nasıl tükendi?yokmu yani şimdi?GİGATEK DE GÖZÜKÜYOR.
  • güzel kardeşim içime sinmediği için bu siparişi vermedim buna saygı duymalısın ben nasıl alanlara saygı duyuyorsam! ben yazımda size kötü bişey mi dedim sadece dwdwriter takmıolar diye siparişi vermedim dedim çünkü dwdwritersız sony bile olsa işime yaramıcak!! almadığım için de ne bi fırsat kaçırdığımı düşünüyorum ne de melün melün bakacağımı, sen rahat ol. senin yazılarını da okuyorum hep ve burda ilk defa böyle bi yorumuna rastlıyorum, şaşırdım. bu notebooku almış olabilirsin ama sırf kullandığın için ne böyle bi yorum yapma hakkına sahipsin ne de alay eder gibi bana uyanık demeye.. bu tarzı cidden sana yakıştıramadım......... (olaylara biraz objektif yaklaş bi notebook sahibi oldun diye onun artı eksi özelliklerini yazmak yerine almayanları bu şekilde bu tarz cümlelerle küçük düşürmek sana yakışmaz) saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: bayleo

Sanada geçmiş olsun arkadaşım burda 100 tane uyanıgın içinde bi akıllımız sen çıktın uyanıklık yapcam diye fırsatı kaçırdın. Artık biz burda msi 510c görüşlerimizi paylaşır alışverişimizin ne kadar isabetli olduğunu konuşurken sen melün melün bakınırsın. Alcağın noteebok u burayada yaz baride senin gibi uyanık birirnin ne karar verdiğini bizde bilelim yorum yapalım belki hepimiz satar arkandan geliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 5 Ağustos 2005, 16:11:05 >

• arkadaşlar bu laptop'un yanında gelen cd yada programlar nelerdir , birde yüklü olan xp home tam yüklümü geliyor yoksa yarım kurulumu ?
  • geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.tek kelimeylesüper.....galiba gercekten bu seriyle ilgili benim işlemci 1.7 yazıo sans mı...yoksa yalan mı...neyse.....artık bende msı cıyım...
  • hayırlı olsun tissue..Benimki de yarın sabah elimde olacak inşallah.Ben de merak ediyom bu 1.7 ye nereden bakıyon.Bi de demin dediğim gibi yanında hangi cd ler geliyo acaba bi söyliyebilecenmi...
  • bios dan bakabilirsin....yada en basiti bilgisayarım ikonuna girip sistem özelliklerini belirleyi sectin mi görecekesein....bu arada cd ler sadece sende de olması için...zaten tüm programları yüleyip yolluolar...merak etme.......sanada şimdiden hayırlı olsun....
  • aloo msisever arkadaşlar hiç alacağım yokken beni gaza getirip msi aldım sizin yüzünüzden şimdi bi cevabı çok görüyonuz... Yoksa bu kadar çabukmu bozuluyo bu msilar cevap veremiyonuz yahu....
  • teşekkürler tissue'cim ben yazarken sen cevabı göndermişsin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.