Şimdi Ara

Notebook soğutucuyu kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

ben inca almıştım adana gibi nefes alınmayan bir yerde bile çok iyi çalışıyor ısınmıyor laptop hemde 15 tl mi 20 tl mi öyle bir şeydi

Tam olarak modeli nedir?

inc-284B yazıyor
  • aman zalman alma ben yandım sen yanma 130 lira para verdim hiç bir ise yaradığı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim notebook 3 aylık msi 640-658xtr sadece Chrome açık 65 derece. Servise yollayacağım mecburen ama altına da şunu önermişti soğutucu bölümündeki yönetici bir arkadaş :

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656
  • Abi oyuna giriyorum cat 20 dk sonra kapaniyor.

Aliyorum gobegimle masa arasina bosluk birakarak sabaha kadar calisiyor, ne yapmali yahu, coolermaster sogutucu var, etkisiz kaliyor

• Kucağa alacak olduktan sonra oda çare olmuyor.

• n desk 09 diye bir ürün var, forumda konusunu falanda gordum, kullanan var mı beyler
  • Ben arkadaşlar linkini verdiğim ürünü alayın buraya da yorumumu ekleyeyim notebook zaten 4 senelik
  • zalman nc1000 iyidir forumda incelemesi vardı baya bi etki ediyormuş yalnız fiyatı biraz tuzlu 120 lira gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

zalman nc1000 iyidir forumda incelemesi vardı baya bi etki ediyormuş yalnız fiyatı biraz tuzlu 120 lira gibi bişey

Zalman gereksiz hocam hepi topu 1 fan birde stand
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.