Şimdi Ara

Notebook siparişi vericem Acil cevap.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/u30.001.1177.0579/acer-aspire-v3-571g-53238g50makk-i5-3230m-25ghz-8gb-500gb-2gb-gt710m# Bu siteden bu notebookun siparişini vericem ama nette her yerde bu pcnin ekran kartı Gt 630M olarak geçiyor bu sitede Gt 710M burda yanlışlıkmı var sizce.?

Orijinalden alıntı: Vegabond81

http://www.hizlial.com/u30.001.1177.0579/acer-aspire-v3-571g-53238g50makk-i5-3230m-25ghz-8gb-500gb-2gb-gt710m# Bu siteden bu notebookun siparişini vericem ama nette her yerde bu pcnin ekran kartı Gt 630M olarak geçiyor bu sitede Gt 710M burda yanlışlıkmı var sizce.?

acer pismanliktir sakin bulasim bile deme tavsiyem
    sony,dell,lenovo,toshiba,asus bu gibi markalardan bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

http://www.hizlial.com/u30.001.1177.0579/acer-aspire-v3-571g-53238g50makk-i5-3230m-25ghz-8gb-500gb-2gb-gt710m# Bu siteden bu notebookun siparişini vericem ama nette her yerde bu pcnin ekran kartı Gt 630M olarak geçiyor bu sitede Gt 710M burda yanlışlıkmı var sizce.?

Daha önce acer aspire 5742G kullandım sıkıntı olmadı..

• Üstad fiyat kalite oranı olarak asus genelde tercihim kasası bi toshibayla kıyaslanamaz genelde önemli olan kampanyayı yakalamak işlemci ekran kartı vs karşılaştırılarak karar verilebilirsin ama bence de acer a pek bakma

GT710M olamaz, çünkü o seri daha çıkmadı. Arayıp kesin bilgi alın. Sonra uğraşmayın..
    Bütçenizi ve kullanım amacınızı belirtip ilgili bölüme konu açarsanız yararınıza olacaktır..

quote:

Söylediğiniz markalar tabi ki daha iyidir. Ama belki ucuz bir şey bakıyor arkadaş. Mantıksız bir cevap olmuş sizikisi. Sorun yaşayan bu iyi markalarlada yaşıyor. Ben acer kullanııyorum, gayet memnunum. Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye bir şart yok. Saydığınız markalar arasında Lenovo fiyat bakımından diğerlerinden daha ucuzdur. Arkadaşa Lenovo'lara bakmasını öneririm..

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

GT710M olamaz, çünkü o seri daha çıkmadı. Arayıp kesin bilgi alın. Sonra uğraşmayın..
    Bütçenizi ve kullanım amacınızı belirtip ilgili bölüme konu açarsanız yararınıza olacaktır..

quote:

Söylediğiniz markalar tabi ki daha iyidir. Ama belki ucuz bir şey bakıyor arkadaş. Mantıksız bir cevap olmuş sizikisi. Sorun yaşayan bu iyi markalarlada yaşıyor. Ben acer kullanııyorum, gayet memnunum. Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye bir şart yok. Saydığınız markalar arasında Lenovo fiyat bakımından diğerlerinden daha ucuzdur. Arkadaşa Lenovo'lara bakmasını öneririm..

Bana yüksek donanımlı pc lazım değil zaten. acer kullandım önceden yine alırım..

• quote:

quote:

gülüyorum bu yazıya, sakın yanlış anlamayın kesinlikle kişisel bir durum değil sadece milletçe gözü kapalı marka sevdamıza gülüyorum.

asus kadar uyduruk bir başka marka varmı merak ediyorum ancak casper exper medion la filan yarışır, adamlar dış kasa yapıyorlar, gerisi herhalde fabrikadaki geri dönüşüm mazlemelerinden üretiliyor :)

sony e o parayı veren arkadaşlar niye mac almazlaar hiç anlamam :) 20000 tl ye doğan binmek gibi bir durum herhalde !
    dell, güzel makinalar yapıyorlar,

lenovo modeline dikkat etmek lazım, F/P mükemmel makinaları da var rezilleri de...

bu arada arkadaşım bakma yazılanlara içine hangisi siniyorsa al gitsin, elektronikte şans kesinlikle vardır. 2+2=4

beğenmediğiniz acer gibi firmalar sayesinde bugün nerdeyse her evde bilgisayar var, sony e kalsaydı 5-6 binden aşağıya makina olmazdı piyasada...

ben yüzlerce makina sattım, kesinlikle söyleyebilrim ki geri dönen acer sayısı hiçbirinden fazla değil...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

quote:

quote:

gülüyorum bu yazıya, sakın yanlış anlamayın kesinlikle kişisel bir durum değil sadece milletçe gözü kapalı marka sevdamıza gülüyorum.

asus kadar uyduruk bir başka marka varmı merak ediyorum ancak casper exper medion la filan yarışır, adamlar dış kasa yapıyorlar, gerisi herhalde fabrikadaki geri dönüşüm mazlemelerinden üretiliyor :)

sony e o parayı veren arkadaşlar niye mac almazlaar hiç anlamam :) 20000 tl ye doğan binmek gibi bir durum herhalde !
    dell, güzel makinalar yapıyorlar,

lenovo modeline dikkat etmek lazım, F/P mükemmel makinaları da var rezilleri de...

bu arada arkadaşım bakma yazılanlara içine hangisi siniyorsa al gitsin, elektronikte şans kesinlikle vardır. 2+2=4

beğenmediğiniz acer gibi firmalar sayesinde bugün nerdeyse her evde bilgisayar var, sony e kalsaydı 5-6 binden aşağıya makina olmazdı piyasada...

ben yüzlerce makina sattım, kesinlikle söyleyebilrim ki geri dönen acer sayısı hiçbirinden fazla değil...

bu marka sevdaligi falsn degil en son yine bu forumda bi tablo vardi ne kadar dogrudur bilemem abd de yapilan bi arastirmada 30.000 notebook da en az problemli marka asus olarak geciyor siz casperle kiyaslamissinizdediginiz gibi isin icinde sansda var ama bu gorunen koy kilavuz istemez gercegini degistirmez notebooklar hassaa aletler kullanici etkenide nerdeyse basi cekiyor.
    sonucya acer olsun sony olsun her malin alicisi vardir ben acerle casperden cektiklerimi anlatsam sabaha kadar yazarim herhalde sonucta arkadas kendi kararini vermis nerdeyse hayrini gorsun diyelim
    edit:yazim hatasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.