Anakart: CPU Türü Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Anakart Adı Bilinmiyor Anakart Çipseti Intel Brookdale i845PE Sistem Belleği 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Türü Phoenix (06/25/03) İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1) Bellek Birimi Özellikleri: Seri Numarası Yok Birim Boyutu 256 MB (1 rank, 4 banks) Birim Türü Unbuffered Bellek Türü DDR SDRAM Bellek Hızı PC2100 (133 MHz) Birim Genişliği 64 bit Birim Voltajı SSTL 2.5 Hata Tespit Yöntemi Yok Yenileme Hızı İndirgenmiş (7.8 us), Self-Refresh
dizüstü sistem bilgilerim bunlar ddr2 ram kullanabilirmiyim veya ddr533 kullanabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler....
Merhaba,
Öncelikle ram için anakartın özellikleri ve haliyle mark modelini bilmek zorundasın.Fakat sen yazmamışsın...
Fakat, benim anladığım kadarıyla senin cihaza ddr2 mümkün değil. Ben bilmiyorum ddr la çalışan bi laptopun upgrade edilip ddr2 ile çalışabileceğini...
Ama yinede yanlışım olabilir... Daha iyi bilen arkadaşlar yardım ettiğinde daha rahat anlarsın...
Saygılarımla,
MERTŞENER
anakartın modelini yazmıştım ama tekrar yazayım Intel Brookdale i845PE ...yinede yardımın için saol