Şimdi Ara

Notebook Önerisi Bütçe 3200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Harita okuyorum o yüzden autocad falan kullanmak durumunda kalıyorum bunları kullanırken ve oyun oynarken bana sıkıntı çıkarmayacak max 3200 TL bütçeli SSD li bir Notebook arıyorum. Şimdiden teşekkürler

320 Gb Samsung Harddisk
    xbox 360 360GB HDD
  • Dell 7559 veya Acer nitro derim (eğer evde kullanacaksan) yok eğer yanımda taşıyayayım, şantiye okul mokul diyorsan, ne yap ne et harici ekran kartlı herhangi bir thinkpad veya Dell latitute al, bana dua edeceksin, zira askeri koşullar gözetilerek test edilmekte.

Thinkpad iş için candır canandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e550-20df004utx-i7-24-ghz-8gb-1tb-2gb-r7-m265-156-fullhd-P95658066

Harici ekran kartlı vs. 2 nesil geride gpu su var ama sorun değil.

Dilersen 1-2 ay daha sabret yeni ekran kartlı (nvidia 940mx) thinkpadler piyasaya girecek o zaman alışveriş yaparsın.

en az 3000tl civarı paraya da mal olacağını belirtmem lazım.

Sözkonusu laptoplar 10 sene ilk günkü performansında çalışır , anakartlarındaki diot kalitesinden tut da , klavye tuşu basma sekansı, menteşe açılıp kapanma mukavemetine kadar her haltı ASKERİ DÜZEY de testlerden geçirilen makineler.

İşinde gücünde başka bir şey aramazsın ,

Ayrıca söz konusu paraya hatırı sayılır oyuncu laptopu da alabilirsin , MSI veya ASUS ancak THİNKPADİN yerini asla tutmayacaktır, tecrübeyle sabittir.

vay ekran kartı neden düşük diye aldanma.
    Ayrıca iş hayatında kullanacagın bilgisayarda işletim sisteminin pro sürüm olmasına özen göster , ramler daha hızlı çalışır ve işlemci şişmez. Sırf donanım olayı değil anlayacagın.

İyi dorumlar dilerim.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Açıkçası ben zaten oyun oynamıyorum. Günlük kullanıcıyım fakat aldığım bilgisayarın kasası, ekran kalitesi, klavyesi iyi olsun ve beni en az 6-7 sene idare etsin düşüncesiyle 3500 tlyi gözden çıkardım.
    Bunun için Asus n552 ve n551 serilerini takip ediyorum bir süredir fakat her geçen gün kullanıcı şikayetleri okuduğum için bir türlü bi notebook alamadım hocam.
    Thinkpad modelleri hakkında da çok bir yorum bulamadığımdan cesaret edemedim. E serisinin çok da iyi olmadığını söyleyenler var kafam karıştı.
    Şu model önerdiğinize göre nasıldır peki, hangisini seçmeliyim sizce?http://www.sanalmarketim.com/lenovo-20dq003dtx-thinkpad-yoga-core-i55200u-8gb-500gb-156-full-hd-win-781-pro/p_61292/

http://www.lenovomarket.com/ThinkPad-E560-i7-6500U-8GB-1TB-Win-7-Pro-Win-10-Pro-64bit,PR-648.html

bir de ;
    Thinkpadler arasında en yaygın seri T serisidir. hele hele yurtdışından getirtebilme imkanınız varsa ne yapın ne edin EVLADİYELİK bu bilgisayarı edininhttp://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-T460p-Core-i7-GeForce-940MX-Notebook-Review.163699.0.html

E serilerine de gelince
    biraz daha ekonomik modelleri ancak kaliteden ödün yok yine ...

yoga serisine gelince dokunmatik oluşu, tablet gibi kullanabilme özellikleri cazibeli gözükebilir ancak aynı paraya daha güçlü işlemcili hemen üstteki model neden alınmasın ki ?

Asusa gelince ,6-7 sene dayanmaz ,emin olabilirsinz.
    hadi gözbebeği gibi önemle bakıldı 7 sene götürür ama yedinci sene nostalji olsun diye çalıştırılır o kadar.

Dediğim gibi Thinkpad T serisi , (özellikle t460 veya t560 modeli ) Thinkpad E serisi ( e560 ) ,dell latitute serisi , hp iş serisinden şaşmayınız.

Günümüzde autocad vb uygulamaları neredeyse cep telefonları bile çalıştırabilecek güce erişti ,burada muhim olan ilgili cihazın uzun ömürl olması , t serisine 4 bin küsür para veriliyor ama 7-8 sene rahat rahat ilk günkü performansında çatır çatır çalışıyor eskimiyor alet....
    her halukarda para sende , acele etme ve istanbuldaysan mecidiyeköydeki bilgisayarcıları bir dolaş mutlaka uygun fiyata bir alet bulacaksın...

kolay gelsin .

Çok Teşekkürler
    320 Gb Samsung Harddisk
    xbox 360 360GB HDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • bende dell inspiron 7559 var ama 4k olan dokunmatik var alırsan onu al diğer modellerde ışık sızması oluyor genelde her oyunu programı sıkıntısız açıyor

320 Gb Samsung Harddisk
    xbox 360 360GB HDD
    Çok teşekkür ediyorum tavsiyenizi değerlendireceğim. İyi forumlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: winuae

Msi kullanıyorum yazdığım makine gx630 o paraya yazık etmişsin, ne demek istediğimi 2-3 yıl sonra anlarsın.

Hocam bi arkadasim laptop almayi dusunuyor su gunlerde msi gl62 kotu mudur neden oyle dediniz?

• Kötüdür demek ağır olur, iyi para verdim zamanında wireless gücü yetersiz, 2yıl sonra şunu farkediyorsun aşırı ısınıyor termal macun fan temizliği nafile, ekranını tutan kenarlıklar kırıldı ki makineyi hor kullanmam dizüstü sadece siyah ve kırmızıya boyamakla olmuyor içinde kullandığı en ufak parçası bile markanın kalitesini ele veriyor, kısacası şimdiki aklım olsa tercih etmem marka isminden hoslanmam ancak oyun için almayacaksan iki tavsiyem olur apple'ın macleri ya da lenovo thikpad l yada t serisi ikiside işyerimde kullanılıyor 5yıllık aletler ama hayranım okadar stabil ve kalite kolay gelsin

Kötüdür demek ağır olur, iyi para verdim zamanında wireless gücü yetersiz, 2yıl sonra şunu farkediyorsun aşırı ısınıyor termal macun fan temizliği nafile, ekranını tutan kenarlıklar kırıldı ki makineyi hor kullanmam dizüstü sadece siyah ve kırmızıya boyamakla olmuyor içinde kullandığı en ufak parçası bile markanın kalitesini ele veriyor, kısacası şimdiki aklım olsa tercih etmem marka isminden hoslanmam ancak oyun için almayacaksan iki tavsiyem olur apple'ın macleri ya da lenovo thikpad l yada t serisi ikiside işyerimde kullanılıyor 5yıllık aletler ama hayranım okadar stabil ve kalite kolay gelsin

Hocam bi arkadasima laptop bakiyoruz da oyun amacli kullanacak 2500-3000 bandinda tavsiyeniz var midir?

• Oyun amaçlı notebook almasın tavsiyem budur oyun amaçlı alınacaksa masaüstü alsın, hangisi olursa olsun 2 yıl sonra performans düşer koskoca kasa 4 fan bir işlemci fanı 2 adet ekran kartında toplam 7 adet fanla ısınabiliyorsa el kadar fanı olan ve anakart işlemci vs. oldukça sıkışık düzendeki hiçbir notebook mantıklı gelmiyor çünkü yük altında yani oyun oynarken aşırı ısınır, eğer birgün ısınmayan iletken üretilirse o zaman alırsınız. Isı ne alaka dersen iletken dilenciyle ilişkisini googledan araştırabilirsin. İletken direnci ne alaka dersen direncin cpu ve gpu üzerine etkilerinide googledan araştırabilirsin kolay gelsin.

Oyun amaçlı notebook almasın tavsiyem budur oyun amaçlı alınacaksa masaüstü alsın, hangisi olursa olsun 2 yıl sonra performans düşer koskoca kasa 4 fan bir işlemci fanı 2 adet ekran kartında toplam 7 adet fanla ısınabiliyorsa el kadar fanı olan ve anakart işlemci vs. oldukça sıkışık düzendeki hiçbir notebook mantıklı gelmiyor çünkü yük altında yani oyun oynarken aşırı ısınır, eğer birgün ısınmayan iletken üretilirse o zaman alırsınız. Isı ne alaka dersen iletken dilenciyle ilişkisini googledan araştırabilirsin. İletken direnci ne alaka dersen direncin cpu ve gpu üzerine etkilerinide googledan araştırabilirsin kolay gelsin.

Hocam ben de masaustu al dedim ama universiteye gidecek bu yil yurtta falan sikinti olmasin diye laptop bakiyor.

bu işini rahatlıkla görür. autocad falan için Full HD çok daha uygun olur.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.