cok kisa bi zaman sonra amerikay gidicem ve var olan laptobumu sattigim icin ordan guncelleme yapicam... fakat hala karar verbilmis durumd eilim elimde 1500dolar gibi bi para olucak... en buuyk skntim ekran 13.3' ekran istiyorum yani ekranim 14ten kucuk olmalive tablet almaya kalksam cok sknti cekersin diyenler var... tabletin ne gibi dezavantajlari var acaba?? ve ne tavsiye edersiniz.... amerikadan alicam ve her yerden alabilme imkanim var ebay olsun magazalar olsun... teskrler....
tablet olan ve bu konuda bilgi verebilecek kimse yok mu?
sıkıntı çekersin diyenlere sorsaydın bir ne gibi bir sıkıntı? yani kullanmayacaksan tablet özelliklerini 13.3 olarak sony sz derim
sarj konusunda sikinti cekersin dediler cabuk bitermis.... baska preformansa acisindan sorun yasarmiyim acaba?
tablet pcyi msnde kullanan varmı? kullanışlı mı acaba??
bence eğer tabletin tablet özelliğini kullanmayacaksan boşuna para vermeye değmez, ve dezajantajları varsada kurtulmuş olurusun, ben mesela bi bilgisayarcıda 2el bi tablet görmüştüm biraz laçka olmuştu lcdyi tutan yerler filan
youtube de tablet vs laptops baslikli bi video var onu izliyince insanin tablet alasi geliyor ama iste kullanmayinca neyin ne oldgunu bilemiyorsun bide yurtdisinda alinacagi icin kararsiz kaliyorum cunku sony vaio sz330p/b modeli cok iyi ve ayni fiyata az dusuk ozelliklerde tablet var...
yazı yazması çokta kolay degil diye duymuştıum bence normalde alabilirsin
bende açıkcası lifebook t5010 var memnun değilim.. tablet alıcak olanlar amaçlarına uygun alsınlar tavsiyem yani çizimci grafiker seniz o zaman bile ikinci laptop olarak tasarım amaçlı bir laptop olur onun dışında renderlarda bile kasım kasım kasar tablet ler yapı itibari ile isimlerindende anlaşılıcağı gibi tablet yani ince bir yapıya sahip olması gerekir o yüzden pek çok tabltet pc ye dvd writer falan takılmaz mesela benim laptop da var ama olmasa daha iyiymiş incekcik olurdu benimki biraz kalın duruyor arkadaşda toshiba var incecik kağıt gibi duruyor çevirdimi ekranı
neticede kullanışsız arkadaşlar ekranın dönmesine kanmayın birde o döner ekran için normal notebook un iki mislini veriyorsunuz ben şahsen şimdiki aklım olsa o zaman buna vericeğim paraya kral notebook lar alırdım spesifikasyonlarıda düşükdür tabletlerin parasına orantılı
tablete hevesi olanlar yazık etmesinler paralarını gidip nette ucuza 300-400 tl ye arçeliğin bekonun tabletleri var ikinci latop olarak alsınlar basit bir ram upgrage yapsınlar 1 gb yada 2 gb tamamdır. zaten görücekler öyle ahım şahım bir şey olmadığını bari paralarını çöpe atmasınlar..
öyle yazmasıda kolay değil arkadaşlar reklamlardaki gibi değil yani kalibrasyonu sık sık ayaar ister.. ben satılığa çıkardım 5 aydır 1200$ a almışdım şimdi 500 tl istiyorum alan yok.. o paraya zamanında notebook un kralını alırdım.. o paraya ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme