Bildirim
Notebook konusunda kararsız kaldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
istanbulbilisimden alışveriş yapma bu 1 ikincisi toshıba kullanıcısıyım kalitesine diyecek yok harika notebook imzamdakı urunu kullanmaktayım i5le aynı duzeyde oyun performansı var ister inan ister inanma ama garantisi cacık o yuzden şiddetle DELL öneririm hem saglam hem garantısı harıka -
Toshibanın garantisinin kötü olduğunu bilmiyordum.. Peki istanbulbilisim'den alışveriş yapma deme sebebin nedir ? Bunuda öğrenirsem sevinirim. Teşekkürler -
Bence ya toshiba yada sony al 2side çok sağlam ürünler bana göre -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryLine
Bence ya toshiba yada sony al 2side çok sağlam ürünler bana göre
evet arkadaş haklı bastıra bastıra söylüyorum gerçekten kalite toshıba ama bozulursa baya pahalıya patlar sony vaıoların İ7 işlemcili modellerinden memmun olan pek yok ısınma sorunları oluyor gürültülü bi fanı var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: revelom89
Toshibanın garantisinin kötü olduğunu bilmiyordum.. Peki istanbulbilisim'den alışveriş yapma deme sebebin nedir ? Bunuda öğrenirsem sevinirim. Teşekkürler
çok şikayet var orayla ilgili sorunlu biyer sanırım araştır bi istersen.. -
anladım teşekkür ederim. -
Lenovo z570 -
Dell iyidir ustam -
sana bir tavsiye vereyim az daha para biriktir 1-2 ay daha bekle apple macbook al adamlar acayip kalite yapıyolar bir örnek vereyim
Asus Laptop İntel İ7 İşlemci 1GB ekran kardı 8GB ram Windowns un vermiş olduğu puan 5.4
Macbook(Pro Değil) İntelCore2Duo İşlemci 256MB Ekran Kartı 2GB Ram Windowns un vermiş olduğu puan 5.3 -
asus,samsung,dell,lenovo,sony alacağın laptop bu markalardan biri olsun....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X