Şimdi Ara

Notebook klavyesine kola döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze iyi günler. Bugün kolaya elim çarptı ve notebookumun klavyesine döküldü , klavyenin sağ tarafındaki tuşlar sertleşti ağır basılıyo , bide üstüne tuşları temizlicem derken kırıldı 2-3 tanesi. Şimdi sormak istediğim şey ise, ben bunun klavyesini değiştirip birde içini temizletirsem bana nekadara patlar. Marksası HP Pavilion g6

• muadil klavye ve temizlik ortalama 80-100 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

muadil klavye ve temizlik ortalama 80-100 civarı

teşekkür ederim , kardeşim dün bilgisayarcıya gittim 110 tl ile 190 tl arasında değişiir dedi klavyeyi kazıkmı dersin :)
  • sen 40 yaşına gelmiş insanlara kardeşim diye mi hitap ediyorsun?

bilgisayarcıların verdikleri ürünleri bilemeyiz
    kalitesine göre fiyat değişebilir ama orjinal klavye takılmayacaksa dediğim gibi 80-100 liradan fazlası verilmez
  • Eğer garanti kapsamındaysa yenile tamamen bence.Arkadaşın 2 tuş bozuktu.Tümünü 70'e yeniletmişti.Tabii garanti kapsamı dışında kalıyordu ama fiyatı 200 çekiyorlarken, düşürmüşlerdi 70'e.
  • internette 25 dolara var kendin alıp takabilirsin eger bilmiyorsan takmayı sakın el atma elinde kalır 25 den çıkar fiyat sana 100 tl ye
  • hocam onun yerine logitech'in çok güzel kablosuz klavye ve mause leri var. Onlardan alabilirsiniz 40-50
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopa çay döküldü :((
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

sen 40 yaşına gelmiş insanlara kardeşim diye mi hitap ediyorsun?

bilgisayarcıların verdikleri ürünleri bilemeyiz
    kalitesine göre fiyat değişebilir ama orjinal klavye takılmayacaksa dediğim gibi 80-100 liradan fazlası verilmez

kardeşim lafını kötü anlamda falan söylemedim , ama eğer yanlış anladıysan özür dilerim.
  • Gittigidiyor'da filan yedek parça satan sanal mağazalar var . Oraları bi gez derim bulabilirsen daha ucuza kapatabilirsin. Kablosuz klavye kullanmak göze pek hitap etmeyebilir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.