Arkadaşlar herkeze iyi günler. Bugün kolaya elim çarptı ve notebookumun klavyesine döküldü , klavyenin sağ tarafındaki tuşlar sertleşti ağır basılıyo , bide üstüne tuşları temizlicem derken kırıldı 2-3 tanesi. Şimdi sormak istediğim şey ise, ben bunun klavyesini değiştirip birde içini temizletirsem bana nekadara patlar. Marksası HP Pavilion g6
muadil klavye ve temizlik ortalama 80-100 civarı
quote:
Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977
muadil klavye ve temizlik ortalama 80-100 civarı
teşekkür ederim , kardeşim dün bilgisayarcıya gittim 110 tl ile 190 tl arasında değişiir dedi klavyeyi kazıkmı dersin :)
sen 40 yaşına gelmiş insanlara kardeşim diye mi hitap ediyorsun?
bilgisayarcıların verdikleri ürünleri bilemeyiz kalitesine göre fiyat değişebilir ama orjinal klavye takılmayacaksa dediğim gibi 80-100 liradan fazlası verilmez
Eğer garanti kapsamındaysa yenile tamamen bence.Arkadaşın 2 tuş bozuktu.Tümünü 70'e yeniletmişti.Tabii garanti kapsamı dışında kalıyordu ama fiyatı 200 çekiyorlarken, düşürmüşlerdi 70'e.
internette 25 dolara var kendin alıp takabilirsin eger bilmiyorsan takmayı sakın el atma elinde kalır 25 den çıkar fiyat sana 100 tl ye
hocam onun yerine logitech'in çok güzel kablosuz klavye ve mause leri var. Onlardan alabilirsiniz 40-50
sen 40 yaşına gelmiş insanlara kardeşim diye mi hitap ediyorsun?
bilgisayarcıların verdikleri ürünleri bilemeyiz kalitesine göre fiyat değişebilir ama orjinal klavye takılmayacaksa dediğim gibi 80-100 liradan fazlası verilmez
kardeşim lafını kötü anlamda falan söylemedim , ama eğer yanlış anladıysan özür dilerim.
Gittigidiyor'da filan yedek parça satan sanal mağazalar var . Oraları bi gez derim bulabilirsen daha ucuza kapatabilirsin. Kablosuz klavye kullanmak göze pek hitap etmeyebilir .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme