Şimdi Ara

notebook kapağım kırıldı (dell 6400) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük sözü dinlemek lazım her zaman da yaş kaç Sebastian senin ??
  • çıkartırken mi kırdın? takarken kırmak biraz zor gibi geldi bana, eğer bunu başardıysan helal olsun.
    75 $ desem çok mu gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 10 Kasım 2008; 22:10:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

çıkartırken mi kırdın? takarken kırmak biraz zor gibi geldi bana, eğer bunu başardıysan helal olsun.
    75 $ desem çok mu gelir?

Dikkatlisin, çıkarırken kırıldı pardon.
    Sertçe çekince gitti bir yerden kırıldı bir yerden de ufak çatladı.
    Dikkatle ve sabırla çıkarmak gerek , ve aslındA kolay iş sadece biraz titizlik istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 11 Kasım 2008; 1:42:49 >
  • Bende de Dell 6000 vardı, aynı problem oldu, çerçeveyi çıkarıp orayı kuvvetli bir yapıştırıcı ile yapıştırdım.

Bendeki problem vidaların girdiği yerler yalama olmuştu ve artık vidayı tutmuyordu. Dediğiniz gibi 75$+KDV para istediler. Onun yerine oyun hamuru gibi bir yapıştırıcı buldum, 5YTL'ye, sarı ve mavi renkli. Karıştırıyorsun yeşil oluyor, kuruyunca resmen taş gibi oluyor. Onunla yapıştırdım, şu an hiçbir problemi yok.

Benim gibi japonla yapıştıramayan arkadaşlar, ki benim japon tutmadı, benim aldığım yapıştırıcıyı alıp deneyebilirler.

Ek olarak Dell'in kendi sitesinde bilgisayarı nasıl sökeceğiniz hakkında adım adım anlatacak dökümanlar var. Artık bilgisayarıma bişe olduğundan kendim açıp halletmeye çalışıyorum
  • Bnm ekranda da aynı sorun vardı
    dell6400
    O beğenmediğim kufur ettğim Kont ekranı komple değiştirip gönderdi bana 30 gun dolmadan şaşırttılar valla beni yepyeni ekran var şu an tam garantim dolacagı ay yaptırmıtşlım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.