Bildirim
notebook ısınma sorununa yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadasım bendede toshiba a30 var 2 yıl olacak yakında ancak bendede ısınma ve kapanma problemleri var.ben çözüm olarak.noteboogun altında fanlara hava tuttum ve birsürü toz çıktı içinden o tozlar havanın saglıklı bişekilde cpu ya ulaşmasını engelliyor.birde dizinde kullanma.ve bir camın üzerine koy öyle daha güzel soguyor -
quote:
Orjinalden alıntı: elniko
arkadaşlar bende datron aero var.makine el yakacak derecede ısınıyor ve belli bi ısınmadan sora kendini kapatıyor.bunun için ne yapabilirm notebook soğutma cihazları varmı.birkaç yerde görmüştm bunlardan ama hiç bilgim yok yardım edersenizz sevinirim teşekkürler
datronun hangi modeli var? celeron 1.3 olanmı 750$+kdv civarı olan?? bende almayı dusunuyorumda eger boyle problemleri varsa vazgecmeliyim. ve ne zaman nerden aldıgınıda belirtirsen sevinirim. -
bende de datron var imzamdaki ama bendeki neredeyse hiç ısınmıyor hatta 8 saat oyundan sonra bile çok ısınmıyor. yani ısıyı anca elinize makinanın altına tutup biraz bekleyince anlıyorsunuz. bence sen onun fanını bir temizle olmazsa servise götür. -
alpertunuz un dediği gibi yaaa fanın çok kirlendiği için verimli çalışmıo yada fanın bozulmuşşş.
@22days notebook özellikleri imzasında yazıo arkadaşın -
yeni aldıysan makinayı we ısınmadan dolayı kitlenme weya restart sorunu yaşıyorsan teknik servisi aramakta fayda war
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X