Şimdi Ara

laptop fanı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ben monster marka laptop kullanıyorum. bilgisayarda oyun oynarken (örneğin nfs carbon, dota) fan en alt kademede çalışıyor ve bir süre sonra işlemciyi yeteri kadar soğutamıyor. 65 dereceyi geçince de bilgisayar zarar görmesin die kendini kapatıyor(nfs oynarken yaklasık 30dk sonra, dota oynarken de 1 saat). benim ses çıkarması gibi bir sorunum yok en üst hızda çalışırken bile kuzu gibi çalışıyor. forumda arama yapyığımda hep sesini kesme amaçlı yavaşlatmaya yönelik programlar anlatılmış.
    acaba fanı devamlı en üst seviyede çalıştıracak bir program var mı? varsa nerden bulabilirim.
    not: virüs yok bilgisayarda chingachgook yüzbaşının yazdımı ile bilgisayarı temizledim ve yeniden format attım.
    yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca Motherboard Monitor 5.3.7.0 Programı sisteminizin genel durumu hakkında çok çeşitli bilgiler veren bir araç.İşlemci (cpu) ve belleklerin ısı değerleri, anakartınıza gelen voltaj değerleri, fanların dönüş hızı ile gerilim dağılımları hakkında bilgi vererek donanımınızı kontrol altında tutmanızı sağlıyor.Alarm özelliği sayesinde ise kullanıcıları gelecek zararlardan kurtarabiliyor.
    İNDİR:
    http://www.yeniklasor.com/i-110-Motherboard-Monitor-5370/a-dl.html

Motherboard Monitör, işlemci ısısını göstermekle beraber fan ayarlamasına da olanak veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop patladı Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.