Bildirim
notebook ile gelen orjinal windowsu başka bilgisayarda kullanma

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorduğun sorunun cevabı kısa ve net.Başka bir bilgisayar da kullanamazsınız. -
Kullanabilirsin yakalanmadığın sürece bir sorun olmaz Ben Windows 7 lisansını tam 3 yıldır 2 bilgisayarda kullanıyorum =) -
quote:
Orijinalden alıntı: KudiA
Sony vaio laptob almıştım bir yıl olmadı. İçinde gelen windows 8 işletim sistemimi başka bir bilgisayarımda lisanslı olarak kullanmaya devam etmek istiyorum. Böyle birşey mümkün mü? Notebook la birlikte windows cd gelmemişti. Durumu aldığım yerle mi paylaşmalıyım yoksa pratik bir yolu varmı?
key normalde laptobun altında yazar, ama sanırım senin niyetin baska, neyse elindeki laptop keyini (ki oldugu sanmıyorum) herhangi bi pcde kullanabilirsin, ama sadece bir pc de , aynı keye sahip 2 pc aynı anda nete girerse key ucar diye biliyorum, yalnıs biliyorda olabilirim.... -
niyetin başka derken? ne demek istediğini anlaymadım. sony vaio sıfır aldım ve içinde windows 8 yüklü geldi. ama cd dvd falan yoktu. şuan altına baktım ama seri no yazıyor sadece. internetten kopyasını indirmek istmeiyorum orjinal kurulum lazım bana. iki pcde zaten çalışmayacaktır bu önemli değil. yeterki orjinal kurulum olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: KudiA
niyetin başka derken? ne demek istediğini anlaymadım. sony vaio sıfır aldım ve içinde windows 8 yüklü geldi. ama cd dvd falan yoktu. şuan altına baktım ama seri no yazıyor sadece. internetten kopyasını indirmek istmeiyorum orjinal kurulum lazım bana. iki pcde zaten çalışmayacaktır bu önemli değil. yeterki orjinal kurulum olsun.
madem orjinal keyin var 2 sekilde orjinal w8 veya w8.1 sahip olabilirsin
1 - microsoft türkiyeyi arayarak windows dvd isteyeceksin, belli bi ücret karsılıgında yolluyorlar
2 - verecegim adresten ufak bi program indireceksin, bu program windows dosyalarını indirecek, sonrada kullanabilmen icin .iso olusturma secenegi sunacak, en mantıklısı bu
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only burdan w8 ve w8.1 indirme icin gerekli linkler mevcut
bu konuda bi soru sormustum, sorudan once microsoftan nasıl w8 veya w8.1 .iso indirilir onu anlattım, incelersen yararlı olacakyır, http://forum.donanimhaber.com/m_82828773/tm.htm
bu konuda w8 .iso indirme resimli anlatmıstım, incelersen yararına olacaktır.... http://forum.donanimhaber.com/m_79990959/f_//tm.htm#79990959
kolaygelsin yardım gerekirse burdayız,
not: ben bu konuları actıktan sonra benzerleri cıktı, yani bilmek istediklerini bu konu altında sor, actıgım konular eskidi, burdan devam edelim,
not2: w8 key ile w8.1 .iso sıfırdan (formattan) kurulum yaparak etkinlestirebilirsin.... kolaygelsin....
-
quote:
Orijinalden alıntı: LifeinBlue
Kullanabilirsin yakalanmadığın sürece bir sorun olmaz Ben Windows 7 lisansını tam 3 yıldır 2 bilgisayarda kullanıyorum =)
biraz önce microsfot türkiyeyi aradım ve telefonda görüştüm durumu anlattım fakat bana sony i aramamı söylediler. Sony aradım o da başka bi numara verdi..uzayıp gidiyor.. Kendileri bu konuda yardımcı olamıyormuş. dostum bana güvenebileceğim temiz kurulum gerekiyor. bunun için zamanında para verip aldığım işletim sistemini kullanmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KudiA -- 1 Kasım 2013; 13:38:46 > -
Neden hoşunuza gidecek cevaplar bekliyorsunuz.Size ben cevabınızı verdim ama hala bir uğraş içindesiniz.Single language sistemler ile birlikte alınan dizüstülerin lisansı sadece o bilgisayara aittir.Parasını verdim diyerek bunu başka bir bilgisayarda kullanamazsınız.Anahtarlar biosa gömülüdür ve o cihazla birlikte yaşarlar.Cihaz ölürse anahtar da ölür.Şimdi bilmem anlatabildim mi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X