Bildirim
Notebook için çizik giderici birşeyler var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öyle bir şey var ama adını hatırlamıyorum şu anda öğrenince söylerim. İşe yarıyor gözlerimle gördüm. Piano black monitördeki çizikleri yok etti. -
öğrenince paylaşırsan çok memnun olurum inş dediğin gibi benim çizikleri de alt eder -
Konuyu hortlattığım için kusuruma bakmayın benim de toshiba laptopumun back cover yani arkada toshiba yazan kısmı hafiften sıyrılmış,ne yapabilirim kalemlerin isimlerini bilsem,ayrıca korkuyorum sıyrığı giderelim diye daha kötü yapmayalım. -
zaten toshibalar çizilmeye karşı çok dayanıksız kasaları var.toshiba iyice kasa kalitesini düşürdü. -
kasayla ilgili sorunum yok temmuzda aldım ilk çiziğimi geçen çiçek sepetini görmediğimden dolayı sıyrıldı kasa yani yoksa daha karşılaşmadım pek belli olmuyor 2cm falan var çizik ama içime oturdu o ufak çizik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X