Bildirim
Notebook ekran kartı yükseltme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
MXM slotu bulunmuyor ve yükseltemezsiniz. -
hocam egpu olayını biraz araştırın isterseniz. -
ona baktım aslında. çok oyun oynayan biri değilim onun için masaüstü de toplamak istemiyorum. bu notebook u da 1600 e vatan da indirim var diye almıştım sonra biraz pişman oldum. egpu ise benlik bir sistem ama çok masraflı bir şeye benziyor ve uyumlu olucakmı oda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperba
hocam egpu olayını biraz araştırın isterseniz.
Kullandığı laptop donanımı egpu ile darboğaza sebep olacağından verimsiz çalışacaktır. -
Exper q5v733 8gb modeline bakar mısınız hocam egpu alsak darboğaz olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce bi egpu deneyimim olmadı fakat adamlar bunu mac mini de falan kullanıyorlar. i7 qm yeterli olacaktır diye düşünüyorum. yalnız sağlam bir araştırma yapıp girişmek lazım böyle bir işe. -
Sizce 1500 e sıfır ksa mı toplamalı yoksa 400-500 e ekran kartı mı almalı hocam. Egpu tam performans vermiyormuş galiba. Elimizde patlamasın sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok pro bir oyuncu değilim. gtx750ti bile yeter artar bana i5 in ona darboğaz yapacağını sanmam halbuki arkadaşım core 2 ile kullanıyordu. -
Oyuncu bilgisayarlarında GPU'nun performansı kısıtlanmasın diye yüksek frekanslı i7 işlemciler kullanılıyor. i5 belki MQ yada HQ serisi olsa yeter ancak sizin işlemciniz U serisi değil mi? Düşük voltaj ihtiyacı olan yük altında çalışması planlanmayan bir işlemci. Her halükarda çalıştırabilirsiniz ancak yaptığınız yatırımın karşılığını alabilir misiniz? Ben pek sanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X