Şimdi Ara

Notebook ekran kartı yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende asus x555l notebook var. 840m ekran kartına sahip. bilgisayarda mxm slotu olup olmadığını bilmiyorum fakat varsa kartı gtx850m e yükseltebilir miyim. teşekkürler.

• MXM slotu bulunmuyor ve yükseltemezsiniz.
  • hocam egpu olayını biraz araştırın isterseniz.
  • alperba A kullanıcısına yanıt
    ona baktım aslında. çok oyun oynayan biri değilim onun için masaüstü de toplamak istemiyorum. bu notebook u da 1600 e vatan da indirim var diye almıştım sonra biraz pişman oldum. egpu ise benlik bir sistem ama çok masraflı bir şeye benziyor ve uyumlu olucakmı oda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperba

hocam egpu olayını biraz araştırın isterseniz.

Kullandığı laptop donanımı egpu ile darboğaza sebep olacağından verimsiz çalışacaktır.
  • Exper q5v733 8gb modeline bakar mısınız hocam egpu alsak darboğaz olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    daha önce bi egpu deneyimim olmadı fakat adamlar bunu mac mini de falan kullanıyorlar. i7 qm yeterli olacaktır diye düşünüyorum. yalnız sağlam bir araştırma yapıp girişmek lazım böyle bir işe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alperba A kullanıcısına yanıt
    Sizce 1500 e sıfır ksa mı toplamalı yoksa 400-500 e ekran kartı mı almalı hocam. Egpu tam performans vermiyormuş galiba. Elimizde patlamasın sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    çok pro bir oyuncu değilim. gtx750ti bile yeter artar bana i5 in ona darboğaz yapacağını sanmam halbuki arkadaşım core 2 ile kullanıyordu.
  • Oyuncu bilgisayarlarında GPU'nun performansı kısıtlanmasın diye yüksek frekanslı i7 işlemciler kullanılıyor. i5 belki MQ yada HQ serisi olsa yeter ancak sizin işlemciniz U serisi değil mi? Düşük voltaj ihtiyacı olan yük altında çalışması planlanmayan bir işlemci. Her halükarda çalıştırabilirsiniz ancak yaptığınız yatırımın karşılığını alabilir misiniz? Ben pek sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.