Şimdi Ara

Notebook Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung NP350V5C - S0JTR notebookumu 20 gün önce Bimeks Yetkili Servisine verdim ve dün elime ulaştı. Fakat teknik ekibin insanlik halindan olması gerekir ki
    orijinal şarj aleti serviste kalmış.

    Orijinal şarj aleti 3-4 gün içinde elime ulaşacak. Ben de beklememek için 40 TL'ye çakmasını aldım. Değerleri aynı sanırsam, aldığım yer standart olduğunu söyledi.

    Pilsiz kullanıyorum. Güç kaynağını taktım ve çalıştırdım. Gayet sorunsuz çalışıyordu. Taa ki oyun açana kadar. Oyun açtığım zaman 'AMD Grafik Sürücüsü yanıt vermeyi kesti vs vs
    gibi uyarılar geldi. Ve oyunu açmaya çalıştığına 2-3 saniye siyah ekran kaldı, değişik şekiller meydana geldi ( Ekran kartı saçmaladı yani). Ben bunun güç kaynağının yetersiz olduğundan
    kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce bu sorunun sebepleri neler olabilir? Orijinal şarj aleti geldiğinde tekrar test edip sonucu buraya yazacağım.







  • Şahsi fikrim, asla çakma şarj aleti kullanmayın, ne kadar garantili olursa olsun kendi şarj aleti en iyisidir. Olabilir pektabi, güç çekmeye ihtiyacı olduğunda şarj aleti yetersiz kalıyor. Yenisini temin edip deneyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, şarj aleti yarın gelecekmiş. Deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise ne için gönderdiniz? Yapılan işlem nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerring

    Servise ne için gönderdiniz? Yapılan işlem nedir?

    Bu sorun ile alklı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklü olan ekran kartı sürücüsünden olabilir bende çakma şarj aleti kullnıyorum 50tl verdim değerler aynı herhangi bir sorun yaşamadım aynı gücü veriyordur ama sizinki yazılımsal gibi.Güç ayarlarını da gözden geçirin şarj aletinden olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Yüklü olan ekran kartı sürücüsünden olabilir bende çakma şarj aleti kullnıyorum 50tl verdim değerler aynı herhangi bir sorun yaşamadım aynı gücü veriyordur ama sizinki yazılımsal gibi.Güç ayarlarını da gözden geçirin şarj aletinden olduğunu sanmıyorum.

    3-4 yazılım denedim. Düzgün çalıştığını söylüyor Aygıt Yöneticisinde. Fakat oyuna girdiğimde saçmalıyor ve oyundan atıyor. Donanımsal değildir umarım. Yarın şarj aleti geliyor bakacağım.
  • Donanımsal işlem yapıldıysa gpu ya zarar gelmiş olabilir ondan sormuştum. Bence gpuda donanımsal bir arıza var. Gpu arızalı ise anakartı komple fırınlayıp gönderirler. Sorunu bir süre için çözer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerring

    Donanımsal işlem yapıldıysa gpu ya zarar gelmiş olabilir ondan sormuştum. Bence gpuda donanımsal bir arıza var. Gpu arızalı ise anakartı komple fırınlayıp gönderirler. Sorunu bir süre için çözer.

    Sorunum pc 'nin geç açılması idi. Açıklamada çip değişimi yapıldığını yazıyordu. Ayrıca açıldığında ekran kartı sorunsuz çalışıyordu. İlginiz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay geçmiş ama yine de yazayım dedim. Sorun güç kaynağından değilmiş.
    Servise tekrar göndermedim 1-2 güne PC toplayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.