Şimdi Ara

Samsung Monitör Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung SyncMaster932B Plus monitörüm var, bi gün baktım ki monitör açılmıyor (yaklaşık bi 5 ay oluyor) :D monitörün power düğmesinin ışığı kararsız bir şekilde abuk subuk yanıp sönüyor.

    Monitörün içini açıp, adını bilmediğim (connector olabilir belki) bi bağlantı kablosunu çıkartıp takınca görüntü geliyor ama monitörü kapatınca ve fişten çekersem tekrar açmak için en az 30 dakika power düğmesinin ışığının kararlı hale gelmesi için bekliyorum daha sonra yine içini açıp kabloyu çıkarıp takıyorum. Elektiriğini kesmek ve power düğmesine basmak yasak oldu artık bana. Masraf yapmayım diye 5 aydır bu şekilde kullanmaktan sıkıldım artık :D


    Bu kabloyu piyasada bulabilir miyim ?
    (monitörün garantisi bitti) Herhangi bi teknik servise götürüp ekstra para vermek istemiyorum alıp kendim değiştirebilirim. (cimri değilim yanlış anlaşılmasın :D)

    Adı nedir ?

     Samsung Monitör Sorunu
     Samsung Monitör Sorunu







  • up
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Ne yapabiliriz çözümü varmıdır? eski bir CRT monitörü bağladım görüntü geldi. Yani ekran kartında değil problem. Ayrıca kablolarda da değil değiştirdim yine olmadı.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı problem bende de mevcut. Normalde herşey güzel fakat monitör uzun süre kapalı kalırsa (elektrik gittiğinde ya da kendiniz kapattığınızda) tekrar görüntü gelmesi için enaz 15-20 dk boyunca monitörü açıp kapamak zorunda kalıyorum. Sürekli ışık yanıp sönüyor, diğer monitörüm aynı girişte problemsiz çaılıyor. Bu arada tam ekran gelir gibi yapıp gidiyor, açılmaya çalışıyor ama açamıyor. Sırf bu yüzden monitör almak zorunda kalıcam, lütfen yardım edin :(.

    Rastlantı mı bilmiyorum fakat benim monitör de Samsung.
  • öncelikle biraz hatta bayağı geç yazılan bir cevap oldu kusura bakmayın.
    büyük ihtimal samsung'un ömründen kaynaklı bir durum çünkü 3 kişi daha bu sorundan bana bahsetti.

    Ana sorun monitörün güç kaynağı kutusunda, ben uğraşırken bozulmuş olan kaynağı da yaktım :D sonra kaldırdım attım monitörü herhangi teknik servisi de götürmedim.

    Teknik servise götürürsen onlar da büyük ihtimal sorunu bu şekilde tarif edecekler. yeni bir güç girişi işi çözecektir.
  • Kardeş aynı sorun bendede var, senin dediğin çözüm önerisini yapmak istedim ancak mönitörün içini bir türlü açamadım yani vida filan göremedim hic bir yerinde. Bu foruma fazla giremiyorum sen bana cevabını facebook'dan mesaj olarak atarsan cidden çok iyi etmiş olursun kardeşim.

    Facebook adresim:http://www.facebook.com/suaTT7
  • içini açmaya gerek yok, sorunu sonradan çözmüştüm; problem monitörün güç kablosu girişinde zaten o devrenin yanık olduğunu görmüştüm. Onu yaptırmak yerine kaldır at yenisini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.