Şimdi Ara

Notebook almayı düşünüyorum 1400 Tl Bütçe!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• pb ile ace aynı markadır. acerin bu modelinin kasa yapısı asus gibi alüminyum ama pb plastik kasa biraz ısınma yapabilir.kasa yapısı olarak benim olarak acer bana göre daha iyi asusta kaliteli marka oda alınabilir.acerde ve asusda ciddi sıkıntı belirten olmadı. pbnin bu modelide yeni kullanıcılar kulubü bile yeni kurulduhttp://forum.donanimhaber.com/m_55318364/tm.htm .http://forum.donanimhaber.com/m_54080936/tm.htm gözdrn geçirin acerin bu modeli iyidir.

• tavsiyeniz için teşekkürler. ben biraz daha bekliycem galiba pb nin kullanıcılarının çoğulması için nedense aklım pb de takılı kaldı :)
  • bu pclerin ekran kartları aynı.o yüzden oyunlarda ahım şahım bi fark olmayacaktır.o yüzden sizin marka seçmeniz lazım bu üç modelden ben asusu seçerdim.
  • asusta 1 gb ekran kartı diğer 2 modelde 2 gb ne kadar fark olur oyunlarda orasıda biraz kafamı karıştırıyor.
    yoksa düşünmeden asus alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilocox -- 11 Aralık 2011; 17:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabilocox

asusta 1 gb ekran kartı diğer 2 modelde 2 gb ne kadar fark olur oyunlarda orasıda biraz kafamı karıştırıyor.

2 GB olunca pek bir şey değişmemesi lazım. Hızları falan önemli benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabilocox

asusta 1 gb ekran kartı diğer 2 modelde 2 gb ne kadar fark olur oyunlarda orasıda biraz kafamı karıştırıyor.

2gb olmasının performansa bir katkısı yok bellek miktarı fazla ama hızları aynı o belleğide ramden doldurur 1gb si haricidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.