bu nu dusunuyorum 512 lık ekran kartı ıle her oyunu oynayabılırmıyım rahatca veya bu pc ıle oynayabılırmıyım her oyunu rahatlıkla...
Kesinlikle hayır derim. Teknik servislerine teknik servis demek diğer teknik servislere hakaret etmek olur.
öneriyorum hatta acer aspıre 5737z al ben kulanıyom çok iyi yemin ederim tüm oyunlar çalışıyo
hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımın yorumlarından ve kendi şahsi incelemelerim sonrası kesinlikle acerdan uzak dur derim ben. alınmaması gereken laptop markalarında ilk sıralarda yer alır bence. şahsi fikrim bu yönde ama tabi son karar senin :)
ayrıca o bütün oyunları açıyor diyen arkadaş bütün oyunları açması ekran kartıyla ilgilidir acer olması ile ilgili değil :) ekran kartını acer üretmiyo bunu bilmiyosun sanırım :) ati 5650 kartı koyunca makineye tabiki her oyunu açar ama dediğim gib ekran kartını acer üretmiyo o yüzden her oyunu açıyo iyidir gibi bir sz biraz saçma oluyo :) arkadaş burda marka olarak nasıldır diye sormuş. ekran kartı markanın kendi üretimi olmadığı için oyun açıp açmaması bir kıstas oluşturmuyo ne yazıkki :)
kesinlikle öneririm. laptop dediğin zaten servise düşünce başın dert kurtulmaz bu marka olarak dell hariç hepsi için geçerli. bu arada hd5650yi de o fiyat aralığında başka markalarda bulamıyorsunuz o da ayrı bir nokta. hem fiyat olarak avantajlı hem de performans açısından.
adam konuyu 26 aralık 2009 da açmış farkndamısınız?