Şimdi Ara

Notebook alıcağım yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, direk konuya giriyorum

bugüne kadar oturupta notebook ile saatlerce cebelleşmiş biri değilim benim kullandığım bilgisayar genelde 20 - 30 gün bazen aylarca hiç kapanmaz sürekli açık tutuyorum vede bu açık kalma esnasındada oyun vs. birşeyler sürekli açık
    sormak istediğim şey şu daha önce notebook kullanmadım notebooklar bu kadar işkenceye dayanabilir mi sorun olurmu casper'ın i7 işlemcisi 8gb ddr3 1gb ekran kartlı bir notebookunu beğendim 1650 tl fiyatı var gayet makul gördüm fakat pc kadar dayanıklı olacakmı yoksa bu bir hayal mi ?

• uzak dur derim ama senin kullanımınada fazl dayanacak pc şans işi.ısınma sorunu olmayan pc alman gerekir
  • casper-exper-vestel-arçelik-probook-crea-akai-woon -vırtbook-zartbook-zortbook gibi markalardan uzak durunuz hiçbiri ne board unu nede başka bir şeyini kendi üretmez tamamen toplamadır kısaca aklı selim dh kulanıcısının alacağı ürün değil ''....amca nın oğlu açmış yeni bilgisayarcı senetle ondan aldık'' kullanıcıları içindir bu markalar

kaliteli sağlam ürün istiyorsanız dell studio serisi bulabilirseniz dell studio 1558 alınderim

prestijli olsun bütçe problem değil derseniz vaio serileri bütçe hiiiç problem değil derseniz

monster t-rex serilerinden yada alienware m17x
  • 1650 lira şuanki notebook piyasası için çok iyi bir rakam ,bu kadar verebiliyorsan arkadaşın dediği gibi casper,exper gibi markalar yaklaşma Ayrıca 8 gb ram 1 gb ekran kartı gibi şeylerede çok fazla itibar etme,4 gb ram fazlasıyla iş görür 8 gb ramli bir bilgisayar almaya uğraşma ayrıca ekran kartı oyun oynayacaksan 1gb ekran kartı diye tanıtılan şeyler yerine direk ekran kartı modeline yoğunlaş nvidia kartlı bir sistem alcaksan en az gt525, gt 540,ati ekran kartlı bir laptop alacaksan en az hd5650,hd5730 almanı tavsiye ederim,İşlemci olarak eski nesil İ5 serisinden(yine bu serinin düşük ve güçlü işlemcileri vardır direk i5 ,i7 diye alma)veya yeni nesil sandy bridge i5,i7 serilerine bakabilirsin marka olarak Dell,Asus,Sony Vaio gibi markalara bakabilirsin.
  • Apple, Sony, Dell, Asus, Bu sıralamadan bir şey al bence.. Bu markaları bilgime güvenerek sıraladım. hatta modellerine görede sana bilgi verebilirim. Pm atarak konuşabiliriz. Bu Konuda yeteri kadar çok iyiyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

casper-exper-vestel-arçelik-probook-crea-akai-woon -vırtbook-zartbook-zortbook gibi markalardan uzak durunuz hiçbiri ne board unu nede başka bir şeyini kendi üretmez tamamen toplamadır kısaca aklı selim dh kulanıcısının alacağı ürün değil ''....amca nın oğlu açmış yeni bilgisayarcı senetle ondan aldık'' kullanıcıları içindir bu markalar

kaliteli sağlam ürün istiyorsanız dell studio serisi bulabilirseniz dell studio 1558 alınderim

prestijli olsun bütçe problem değil derseniz vaio serileri bütçe hiiiç problem değil derseniz

monster t-rex serilerinden yada alienware m17x

en güzeli zartbook-zortbook muş :)

• positive ve kst7 durumu çok güzel özetlemiş, onlara kulak ver derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toshibalar pahallıdır biraz ama işini görür.
  • leptop alacaksan toshiba yada dell al derim. 4 seney yakındır dell kullanıyorum bir kez bile servise götürmedim. ve hala hiç bir sorunu yok. (sistem özellikleri günümüze göre biraz geri kaldı o kadar)
  • Apple, Sony, Dell, Asus bunlardan al derim toshibada iyidir, ama sıcaklığı sayesinde laptopun altını bile eritebilir, benden söylemesi:D
  • yorumlarınız için tşk ederim, casper zaten "Apple, Sony, Dell, Asus" gibi markalara göre %200 daha ucuza satıyor, sanırım buda ürünün dayanıksız olduğunuda gözler önüne seriyor önerdiğiniz markaları inceleyeceğim saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Temmuz 2011; 21:07:26 >
  • Eğer süper bi bilgisayar istiyorsanız ve bütçe uygunsa 4-5 yıl oyunlarda sıkıntı çekmeyeceğiniz asus vx7 var.En azından benim gözümde öyle.Bi araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Eğer süper bi bilgisayar istiyorsanız ve bütçe uygunsa 4-5 yıl oyunlarda sıkıntı çekmeyeceğiniz asus vx7 var.En azından benim gözümde öyle.Bi araştırın isterseniz.

tşk ederim şimdi inceledim fakat o kadar bütçe yok max 1800 düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

Eğer süper bi bilgisayar istiyorsanız ve bütçe uygunsa 4-5 yıl oyunlarda sıkıntı çekmeyeceğiniz asus vx7 var.En azından benim gözümde öyle.Bi araştırın isterseniz.

Fiyatının baya kazık olduğunun farkındayım. 3 yıl sonra ucuzlar bizde alırız artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

Fiyatının baya kazık olduğunun farkındayım. 3 yıl sonra ucuzlar bizde alırız artık

bide burdan yak işlemcide 12mb cache var

http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-x99x72009-intel-core-i7-990x-34ghz-8gb-128gb-ssd-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760622&categoryId=98

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.