Şimdi Ara

Notebook aksesuar tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsung np550p5c aldım bu bilgisayara soğuktu cu istiyorum 15" bilgisayar her yerini soğutmalı

2- Sık duran ses seviyesi yüksek olan kaliteli oyun, film , müzik rock tarzı 5+1 sistemi

3- analoglu kol

4- taşınabilir harddisk 1000 gb

Tavsiyelerinizi bekliyorum fiyatlar ne kadar ucuz olursa o kadar iyi teşekkürler

iPhone 5 White & Silver
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

soğutucu olarak zalman çok kaliteli bir markadır, ürünlerini incelemeni tavsiye ederim

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutucu olarak ucuz diye 10 liralık bişey alma parana yazık, bi işe yaramıyolar.. bende targus marka var 15" laptopta gayet işe yarıyo..oyun kollarından iyi bi marka tercih etmeli, yoksa oyunlarda tüm fonksiyonları kullanamıyorsun yada tam uyum sağlamıyor oyunlarda kalitesizler.. onun dışında harici disk almalı zaten min. 500 gb..kablosuz mouse..oyun la çok uğraşıcaksan ufak ayrı bi klavye (laptopun klavye ömrünü uzatmak amaçlı)..
    Laptop Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.