Notebook da iki ekran kartı bulunup da güncellemeyen arkadaşlara yardım amaçlı açıyorum bu postu. Ben aynı durumdan muzdaribdim. Samsung s0ftr kodu ile biten modele sahibim. İki ekran kartı var. Biri intel 4000 diğeri amd r 7670m. Gerek inteli güncelledikten sonra olsun gerekse bilgisayarımı windows 8.1 e güncelleyince olsun ekran kartımda sıkıntılar olmaya başladı. "Aygıt yöneticisi"nden baktığımda 7670 olan ekran kartının 7600 görünüyordu. Ben de bunu düzeltmek amaçlı amd otomatik bulup yükleyen kendi proğramını indirdim ama nafile, önceleri internete bağlanmıyordu proğram sonrasında ise indirdiği driver yüklemede "uyumlu değil" diyordu :)))) ne saçma bir iş. kendi yanlış tesbit ediyor kendi uyumsuz diyor. Bir daha amd ekran kartlı pc almam. Müşterisine desteği yok. Haftalarca uğraştım, amd'den ne attığım maillere cevap geldi ne de forumlarda bir çözüm bulabildim.
Çözümü yabancı forumlarda bulabildim. (samsung için)
Bilgisayarınızdaki sw update proğramını güncellemeniz gerekli. Zaten proğram kendini güncellemediğinden tüm bu uğraşları biz yapmak zorunda kalıyoruz :))) Linkin birinden indirip kurun.