Şimdi Ara

notebokun 50 derece görünüyor ama klawyeye elliyemiyorum sıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi ekran karti işlemci ısılarina bakıyorum gpu z den 50-60 derece ama note book çok sıcak kucağıma alamıyorum alti alev gibi masaya koyuyorum yazamıyorum tuslarina çok sıcak ellerim kavruluyor sorun nerde ? acer 4710 notebook var bende.

• hw monitörle birde ölç yanlıştır.okadar sıcaksa 80-90 lardadır dediğine göre abartmıyorsan tabi.eski bir model muhtemelen tozlanam söz konusu fanlarda birde termal macun takviyesi yapılabilir işlemciye özelliklerine göre dahili ekran kartı ne iş yapıyorsunuz bilgisayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Şubat 2012; 18:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hw monitörle birde ölç yanlıştır.okadar sıcaksa 80-90 lardadır dediğine göre abartmıyorsan tabi.eski bir model muhtemelen tozlanam söz konusu fanlarda birde termal macun takviyesi yapılabilir işlemciye özelliklerine göre dahili ekran kartı ne iş yapıyorsunuz bilgisayarla.

3d maxde ısınıyor ekran karti 2400 xt eski biraz 1 yil önce gene aynı sorun vardi yolladım fanlari temizledik dediler ama çok bir şey fark etmedi 1 ay sonrada gene alev gibi yanmaya başladi diğer bütün laptoplarda böyle mi ?

Bu fanlarin tozlanmasina karşi bi çözüm getiremediler mi kendi kendini temizleyen fanli notebooklar varmı bildiğiniz belki yeni alirim ama ısınma sorunu yüzünden yeni notebook almaya korkuyorum
  • bu tip ağır programları kaldırmazki işlemcisi çok düşük t2450 ekran kartıda çok düşük 3dmax autocad gibi ağır programlar bu sistemleri zorlar temizlenmeylede fazla alakası yok bu programları kullanan arkadaşlar i3 işlemciden aşağıya almamaya çalışıyor.normal sistemde dahi 60 küsürlerde çalışıyor bu programlar bu sistemde aşırı ısınma yapması gayet normal.sıkıntın sisteminin programa göre düşük olması.
  • peki yeni bilgisayar alacağim zaman ısınmamasi için hangi tür almaliyim ? plastik kasalar çok çabuk ısınıyormu onun yerine aliminyum kasalardan mi almaliyim ?
  • bilgisayarına göre değişir bazı metal kasalarda sağlam ısınma açısından ilk olarak alüminyumu tercih edin almaya niyetlendinizmi buraya konu açın yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Şubat 2012; 19:05:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.