Şimdi Ara

NOTE III S Wiew Kapak Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunu videoyla çekmeye çalıştım. kapağı arkasına aldığımda tuş kilidi devreye giriyor ve oyun oynarken ya da kullanırken rahatsız ediyor. Kullanan başına gelen ya da çözümünü bilen var mı acaba?

S Wiew Sorun Video

• S view 7.8 gundur kullaniyorm hic sorun yasamadim orjinal mi aldiniz? Veya ayarlar genel aksesuar otomatik kilit acma tikini kaldirin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thaedrial5 kullanıcısına yanıt
    evet orjinal aldım 1 aydır kılıfı kullanıyorum ama bazen böyle yapıyor. bakayım bir teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFinch

evet orjinal aldım 1 aydır kılıfı kullanıyorum ama bazen böyle yapıyor. bakayım bir teşekkür ederim

Hocam bide bisi sorucam sizin s-view arkasinda gacus gucur otme var mi? Guc tusunun hemen 1 santin sag 1 santim ust kosesinde catir cutur ses gelio bastirinca sizde var mi?

• KAPAĞIN ARKA İÇ KISMINDA CİHAZ İLE TEMASINI SAĞLAYAN İKİ BAKIR UÇLU İLETKEN VAR, O YERİNE OTURMAMIŞ OLABİLİR HATTA YERİNDE OLMAYABİLİR, O İLETKENİN ŞEKLİNDE YİNE ARKA İÇ KISIM SAĞ TARAFTA BİR YUVA VAR ONU ORAYA İYİCE OTURTURSAN SORUN KALMAZ AYNINI ALDIĞIM GÜN YAŞADIM DEDİKLERİMİ YAPTIM ARTIK SORUN YOK… GICIRTI İLLA Kİ OLACAK EBAT BÜYÜK ALAN BÜYÜK
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

KAPAĞIN ARKA İÇ KISMINDA CİHAZ İLE TEMASINI SAĞLAYAN İKİ BAKIR UÇLU İLETKEN VAR, O YERİNE OTURMAMIŞ OLABİLİR HATTA YERİNDE OLMAYABİLİR, O İLETKENİN ŞEKLİNDE YİNE ARKA İÇ KISIM SAĞ TARAFTA BİR YUVA VAR ONU ORAYA İYİCE OTURTURSAN SORUN KALMAZ AYNINI ALDIĞIM GÜN YAŞADIM DEDİKLERİMİ YAPTIM ARTIK SORUN YOK… GICIRTI İLLA Kİ OLACAK EBAT BÜYÜK ALAN BÜYÜK

Valla hocam aldigim turkcell bayisine goturdum degisim istedim ellerinde siyah yokmus yarin depodan getiriyim hem birde mudurume sorayim dedi alali 11 gun oldu sizce degisim olur mu adamda farketti sesi cunku rahatsiz edecek derecede catur cutur konusurken ses gelior kulaga dayayinca

• Thaedrial5 kullanıcısına yanıt
    o zaman seninki farklı bir durum çünkü bende öyle ses falan yok valla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Galaxy Note 3 - Siyah
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.