Şimdi Ara

Note 9 Almalı Mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu aralar pek çok ürün için foruma başvuruyorum; bu sefer de telefon için yardım istemeye geldim. Maalesef cep telefonumu düşürdüm ve ekranı bozuldu bu yüzden yeni bir telefon bakıyorum. Telefonda benim için önemli olan şeylerin başında kamerası geliyor. Telefonun kamerası ne kadar iyi olursa benim için o kadar iyi olur. Bunun dışında telefonun büyük olması lazım, sanırım bu aralar çıkan çoğu telefon öyle ama yine de belirtmek istedim. Telefonda çok ağır uygulamalar veya oyunlar oynamıyorum ama tabii ki telefonun hızlı olmasını isitiyorum. Benim aklımda bir kaç model var onları sorayım ama başka önerilere de açığım.

    Şu anda almaya yakın olduğum telefon Samsung Galaxy Note 9 (128gb). Bu konuda neler söylersiniz ? Kamerası vs. istediğim gibi fotoğraflar çeker mi ?
    Iphone 8 plus veya iphone X'de düşünebileceğim telefonlar.
    Samsung Note 8/S9+

    Hangi telefonu önerirsiniz ? Akşam alabilirim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.







  • F/P açısından ben S9+ öneririm kalem dışında Note 9'dan hemen hemen hiçbir farkı yok 4200 TL civarlarına Distribütör garantili bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

    F/P açısından ben S9+ öneririm kalem dışında Note 9'dan hemen hemen hiçbir farkı yok 4200 TL civarlarına Distribütör garantili bulabilirsin.
    Hocam ben Samsung'un kendi mağazası veya Vatan/Teknosa gibi mağazalardan almak istiyorum Vatan'da da 5200 tl yine de F/P oranını korur mu, tavsiye eder misiniz ?
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Yani tabii ki korur ama şuan güncel kurdan dolayı zam gelmiş ben ona dikkat etmedim bence boşa fazla para vermene gerek yok.N11'den veya gittigidiyor'dan satın alabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz 2 sene önce aynı şekilde aldığım distribütor garantili S7 Edge cihazımı hala kullanmaktayımibu modeller içinde S9+ F/P cihazı Note 8'de iyi ama kamera olarak S9+ son teknoloji.
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s9-plus-64gb-hediyeli-samsung-turkiye-garantili-P273888759
  • Ben bugün note 9 aldım. S6'dan geçeceğim. 5850tl ye yanına verilecek ıconx'i satarsam takribi 5200tlye mâl olucak bana. Cihazın S9+ ile tek farkı daha iyi batarya, depolama ve kalem. Şahsen bu üçü için ekstradan para vermeye değermi ? Bence değmez. Benim note 9 seçme sebebim s9+ ile aynı fiyata gelmesi idi.



    Ek olarak 4.500tl bandına da distribütör garantili s9+ bulabiliyordum fakat bunlar ucuzcu siteler olduğu için olası bir sıkıntıda bana nasıl dönüş yapacakları muamma ve malum ciddi bie krizin içindeyiz. Normal zamanda bile sıkıntı durumunda çeşitli çakallıklar yapan bu firmaların şu devirde takınacakları tutum gözümü korkuttuğu için almadım.
  • ben 4150 liraya tr garantili note 8 aldım. geçtiğimiz cuma. n11'den.
    note 9, akıllı saat hediyesi falan verseydi bir şekilde şartları zorlardım; ancak arada 1000 lira fark varsa bile değmez, ki ben 2400 lira daha uygun aldım.

    note 9 ne yaparsa note 8 de yapar.

    ben olsam s9 plus ya da note 8 alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.