Şimdi Ara

Note 5 ekranı kırıldı . Napcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda bu kadar sinirlenmemiştim . Pazarlarken o kadar övüyolar ki aldıktan sonra Tırt . Kırılmaz film taktılar 40 liraya . Alırken kırılmaz felan . 1.5 metre civarından yere düştü ekran uçtu . Yani telefon çalışıyor parmak izini okutunca kilit açılma sesi geliyor ama ekran yok . Yani mürekkep akma şeyi felanda yok . Siyah ekran sadece o kadar . Bu nasıl bişe ben anlamadım . Adamlar Iphone 4'ün ekranını komple parçalıyo telefon yine görüntü veriyo yine çalışıyo . Bizim bi akrabada var Iphone 4 öndeki tabaka komple sökülmüş ekran ledleri gözüküyo o derece yinede çalışıyo . Ne rezil telefon ki bunlar hemen kırılıyo . Hadi ekranı anladım da , kırılmaz film varken nasıl kırılıyo . Kırılmaz film sağlam, içerden ekran kırılmış . Şimdi ne yapmam lazım . Garanti yapmaz heralde . Kaça yaparlar bu ekranı bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 9 Temmuz 2016; 14:55:05 >

• 600 civarına Samsung Türkiye ile halledebilirsiniz. Ekranın görüntü vermeme sebebi super amoled olması ve aydınlatma düzeninin farklı olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

600 civarına Samsung Türkiye ile halledebilirsiniz. Ekranın görüntü vermeme sebebi super amoled olması ve aydınlatma düzeninin farklı olması.

Aynen 600 Tl dediler. Mecbur yaptırmak zorunda kaldım . Benim anlamadığım üstündeki 40 liralık kırılmaz jelatin sapasağlamdı . Kadın çekip çıkarttı cam gibi kırdı attı . Bu kadar sağlamda kendini korumak yerine telefonun ekranının koruması lazım . 600 liralık ekran kırılıyo , üzerindeki 40 liralık cam jelatin sağlam .
  • Çok şanssız bir düşüş olmuş. Hangi telefon olursa olsun terse denk geldimi ekranın gitme ihtimali var. Üstündeki cam muhtemelen 1 yada 2 dolarlık bir şeydir. Taktırılan yere göre çok değişik fiyatlar çekiliyor. Genede işini yapmalıymış. Bu arada şunu hatırlatayım. Telefonun kenarlarına iyi bakın. ekran tam olarak oturmuş olsun. sonra cebinizde tekrar kırıp garanti dışı diyebilirler. Son olarak geçmiş olsun...
  • Hocam 10 liralık camda 40 liralık camda benim gözümde aynı bence o büyük bi etken degil, okuyorum bazen 70 lira cam taktırmış adam neymiş üstünden jip geçiyormuş telefona birşey olmuyormuş, ama ne hikmetse 1.5 metreden düşünce ekran kırılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.