Şimdi Ara

Note 4 Yeniden başlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Note 4 telefonumu alalı yaklaşık 2 hafta kadar oldu (vatan'dan aldım) ama son 1 haftadır kendi kendine yeniden başlama sorunu ortaya çıktı.
    Cebimde yada masanın üzerinde dururken bir anda yeniden başlıyor ve pin kodu girme ekranı gelip kalıyor.
    Arada sırada tepkisiz kalıyor ve birkaç saniye işlem yapmıyor sonra kendine geliyor.
    Bir kaç araştırma yaptım note 4 de böyle bi sorun bulamadım ama note 3 note 2 s4 s5 gibi telefonlarda buna benzer durum yaşayanlar olmuş. onlara telefonu fabrika ayarlarına döndür wipedata/factory reset at gibi yorumlar gelmiş denedim 2 gün boyunca hiç bişey olmadı ama bugün hatta şu anda bunu yazıyı yazarken 3 kere yeniden başladı.

sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba yüklediğim programlar note 4 ile uyumlu olmayabilirmi ( facebook instagram whatsap falan gibi herkezin kullandığı programlar ekstradan hiç bişey yok üzerinde. Swarmı yükledim telefon biraz garip davranmaya başlamıştı hemen sildim geri).
    Birde aklıma şöyle bir şey geldi ankarada yaşıyorum bugun burası bayağı bir soğuk az önce bende dışarıdan geldim dışarıdayken yine reset atmıştı acaba soğuktan olabilirmi diye geldi aklıma sizin fikirleriniz nelerdir. Yapabileceğim birşey varmıdır yoksa direk servise göndereyimmi?

Şimdiden Teşekkürler

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.