Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç olmazsa arayanlar ulaşıyor [:) kimseyi inandıramıyorum telefon açık diye yüzlerce kez başıma geldi 3310! Modunda kullanıcam yapacak bir şey yok başka bir çözüm varsa lültfen bildirin çok sevinirim. acil bir durum olursa da ayarları değiştiririm diye düşünüyorum.
  • turgaybelen T kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklısınız ama yapacak başka birşey yok.
  • ekran satan yada anakartı arızalı note 4 satan varsa alabilirim
  • Valla ben bıktım bu telefondan eşime almıştım rezil oldum. Bu hafta bunu elimden çıkarıp yeni bir telefon alacağım. Bulaşmayın..
  • Merkez ilceler de yasayanlar sadece gsm yerine sadece wcdma secenegini deneyebilirler ben de ise yaradi sanki.4g ye gecme ihtiyaci duymadim bile henuz
  • kubilay_oral K kullanıcısına yanıt
    Bencede çıkarın fazla değer kaybetmeden.hele gps kullansanız ,yada araçda haraket halinde internet kullansanız daha bariz anlarsınız.ben 2 ay kullandım baktım soruna çözüm yok 150 tl zararla çıkardım elimden.
    Eğer telefon tavsiye isterseniz xioami markalarına bakabilirsiniz,bende şuan redmi note 3 pro snapdragon işlemcili telefonu var.
    Özellikle şarjı note 4 ü rahat 2 ye katlar.
    700-800 tl bandında sahibğndende bulabilirsiniz.
  • Elden cikarmak isteyen arkadaslar satacaginiz fiyat 1300 1200 tl super amoled bu ekranda bu cozunurlukte baska telefon alamazsiniz
  • turgaybelen T kullanıcısına yanıt
    910h versiyonunda zaten 4g desteği yok, bir çok baz istasyonu zaten 3g'yi güzel verdiği için 910c'yi de 3g'de kullanırsanız "arandığınızda ulaşılamama" sorununuz çok çok azalacaktır(bitecektir diyemiyorum ne yazık ki, her halukarda telefonlar sorunlu çünkü).
    Şarjının %30'a düşünce telefonunuzun kapanması ile çok büyük ihtimal (eski/yıpranmış)pil ile alakalı. Test etmenizin en basit yolu eşinizizn telefonuyla pilleri değiştirmek. Değişimden sonra onun telefonu %30'lar civarında kapanıyor sizinki kapanmıyorsa sorun pildedir, Pilinizi garantiden değiştirin halen devam ediyorsa garantiniz, ya da yeni pil alın.
    Yok eşinizin telefonunun pilini de kullanırken yine sizin tel kapanıyorsa donanımsal bir sorun vardır, yine garantiliksiniz.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ikinci el note aldım.Telefon daha önce 3 sefer garantiye gitmiş ve bana satan kişiye sıfır cihaz vermişler.Önceki sorunlardan sıkılmış olacak ki cihaz gelince satmayı düşünmüş ve ben aldım.Cihazı aldığımda sorun yoktu.Daha sonraları ara ara internet bağlantısı kopmaya, ulaşılamama sorunları başladı. Yani burda arkadaşların anlattığı gibi sorunlar.En son gece bu ufak sorunlarla kullanmaya devam ettim şarjı %50 lerde falandı.Şarja taktım.Sabah telefon kendi kendine kapanmıştı ve pil simgesi yanıp sönüyordu.Açmayı denedim açılmadı.Pili söküp taktım ve açılınca şebeke full çekiyor görünüyordu fakat ne arama yapıyordu ne de internete giriyordu.Telefonu servise verdim ve anakartı değişti şimdi sorunlardan eser yok.28 aralıkta garantisi bitiyor olmasına rağmen servis (Konya Samtit Elektronik Samsung Servisi) cihazı onarmış) Kim ne derse desin başka markalarda kullandığım için biliyorum ki samsung yinede arkasında duruyor.Gelelim asıl söylemek istediğim mevzuya.Bana göre sorun yazılımsal değil.Bu formda 2014 ten beri aynı sorunlardan bahsedilmiş.Bu geçen sürede android 4,5 ve 6 geldi.Ara güncellemelerden bahsetmeyelim bile .Hiç düzelen olmamış.Bende ki cihazın değişimden sıfır olarak gelmesi ve 1 ay içinde olması da düşündürücü.Bence bu cihazları bozan HIZLI ŞARJ.Saçma bulanlarınız olacaktır ama samsung un başka hangi modelinde 9v 1,67 a şarj cihazı var bilmiyorum.Yeterince test edilmeden yapılmış bu özellik cihazların anakartına zarar veriyor.Bu günden sonra şu an sorunu olmayan telefonumu standart 5,3v 2a samsung orjinal şarj cihazıyla yapacağım ve sorunun tekrarlayıp tekrarlamayacağını sizinle paylaşacağım.Garantisi olanlar bir an önce şebeke sorunuyla servise versinler.Zaten durumdan haberdarlar ne yapacaklarını biliyorlar.Durumu samsungun servisiyle de paylaştım.Bu arada aynı sorun arkadaşımında başına geldi sağlam çalışan telefon hızlı şarla geceden sabaha bozuldu. Bilginize saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoline777 -- 26 Aralık 2016; 18:37:26 >

• Bende de 5 aylık cihaz var. Sebeke sorunu nedeniyle servise verdim anakart ve soket değişmiş. Sorun devam ediyor.

Hakem heyetine başvurdum 1.5 hafta önce servisten aradılar , dilekcenizi geri cekmek sartiyla değişim mi ucret iadesi mı istiyorsunuz diye sordular. Bende ücret iadesi dedim samsung a ileticeklerini söylediler.

Dilekçeyi geri çekmedim ücreti alana kadar da çekmem. Karar çıktıktan sonra ödeme de sorun çıkarsa icraya vericem.

Azdan az çoktan çok !
  • Hocam en iyisini yapmıssınız.
  • Samsung musterı hizmetlerı aradı cıhazı aldığınız yere aksesuarlarıyla beraber teslim edın , bıze gonderıcekler dedı. hakem heyetı ucret ıadesı gerı cekecegınıze daır dilekçeyi de ekleyın dedi.

Telefonu bugün teslim ettim aldığım yere. Samsung dan haber bekliyorum odemenın gerçekleşmesi için.

Ucret hesabıma yatana kadar hakem heyeti dilekçesini cekmeyecegım, hakem heyetındekı memur da parayı almadan cekme dedi.

Son düzlüge gırdık hadı hayırlısı.
  • merhabalar.. NOTE 4 kullanıcısıyım;

1. olarak, 1 buçuk ay öncesinde kamera odaklanma sorunundan dolayı telefonumu garanti kapsamında beşiktaş samsung servisine verdim... sorun çözüldü..
    2. olarak şuanda garanti bitmiş durumda ve telefonda durduk yere şebeke sorunu belirdi.. arama yapmak istediğimde ağda kayıtlı değil mesajı çıkıyor, bazen düzgün çalışıyor bazen mobil veri simgesi kayboluyor, arayanlar ulaşamıyor ben arayamıyorum.. gsm modunda sorun yapmıyor ama lte modunda çalışmıyor.. minimum servis bedeli ne kadardır acaba?
  • oguz.53 O kullanıcısına yanıt
    Anakart değişimi diyecekler ücreti de 1000 TL
  • Şebeke sorunu bıktırdı artık bunu satsak aynı kalitede ne alınabilinir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

Şebeke sorunu bıktırdı artık bunu satsak aynı kalitede ne alınabilinir ?

Şebeke sorunundan dolayı bende note4 dümü satıp samsung c7 aldım gayet memnunum,kamera ve ekran kalitesi note4 dün biraz gerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Orijinalden alıntı: hellar

Şebeke sorunu bıktırdı artık bunu satsak aynı kalitede ne alınabilinir ?

Şebeke sorunundan dolayı bende note4 dümü satıp samsung c7 aldım gayet memnunum,kamera ve ekran kalitesi note4 dün biraz gerisinde

Annı kalitede kamerası olan bir telefon bulsam hemen değiştirecem yeni üst segment hep pahalı malesef
  • Arkadaşlar bu arada samsung servisindeki arkadaşla muhabbet ettik şebeke sorunu ile ilgili,çözümü yok diyor malesef ,başka bir modele yönelmen lazım dedi
  • Ben de şebeke sorunu ve Power düğmesinin temas probleminden dolayı garantiye vermiştim ama samsung telefonun çerçevede deformeler olduğu için kullanıcı hatası dedi ve tamir ücreti için tam olarak 1182 tl istediler. Resmen dalga geçiyorlar. Note serisi Samsung’un amiral gemisi fakat Bu kadar bariz bir sorunu çözemediler. Şikayet var sitesine bakarsanız çoğu sorunu kullanıcı hatası diye geri ceviriyormuş samsung. Hem daha fazla para verip Samsung garantili aldim hem de garantiye bile sokmadılar.

Evrakları topladım ve hakem heyetine verdim sonuna kadar gideceğim. Bundan sonra da Samsung’un kapısından geçmem bir daha.
  • bugün note 4 telefonumu 4,5g ve 3g 'de çekmiyor+ uygulama durduruldu ve ardında kapanıp açılma sorunları ile ilgili servise verdim, servisteki teslim alan arkadaşın elinde bile uygulama duruduruldu hataları vermeye devam etti.Servisteki görevliye göre anakartın değişimine kadar uzayan bir süreç olabilirmiş.Gelişmeleri yazmaya devam ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.