Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung zayıf bir anten koymuş note 4e sanırım Ben 13 ay note 4 kullandım İlk aldığım zamanlar bazen ulaşılamama sorununu bende yaşadım Daha sonra pek yaşamadım sadece bazen 3g bağlı olduğu halde siteye girmiyordu uçak moduna alıp çıkınca düzeliyordu İstanbul'da turkcell kullanıyorum Şuan note 5 kullanıyorum maşallah hiç sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note4 telefonu 2-3 gündür kullanıyorum. Belirgin şebeke problemi var. Bu nedenle bu cihazın alınmasını kesinlikle önermiyorum.
  • 9 aydır note 4 kullanıyorum son 1 haftadır çekim problemi ile karşı karşıyayım.herşey 4g ye 1 nisanda geçtikten sonra başladı evde de veriyi açık tutsam daha mı iyi olur sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mudur bir çözümü bu işin :(
  • Herkese merhaba,
    Uzun zamandır yazmıyordum taaa ki 6.0.1 marshmallow güncellemesi gelene kadar şu anda tek çizgi çeken yerlere 3 çizgi sabit 4.5 g ile daha önce 4.5g de bile tek çizgiydi 3g de ise her zaman 4 çizgi sabit yani 3g yi de düzeltmişler bu arada hattım vodafone ben ara sıra 7008 müşteri hizmetlerini arayıp reset yaptırırım belki onla alakalı da olabilir bilmiyorum ama şu an şebeke sorunum bitti hele de 3g de her zaman full görmek ayrı bir zevkmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: fener16

Herkese merhaba,
    Uzun zamandır yazmıyordum taaa ki 6.0.1 marshmallow güncellemesi gelene kadar şu anda tek çizgi çeken yerlere 3 çizgi sabit 4.5 g ile daha önce 4.5g de bile tek çizgiydi 3g de ise her zaman 4 çizgi sabit yani 3g yi de düzeltmişler bu arada hattım vodafone ben ara sıra 7008 müşteri hizmetlerini arayıp reset yaptırırım belki onla alakalı da olabilir bilmiyorum ama şu an şebeke sorunum bitti hele de 3g de her zaman full görmek ayrı bir zevkmiş

910 cq demi telefonunuz?

Benzer bi sıkıntı bende de oluyor. Olmazsa güncelliyim.

• Napıcaz bu sorunu ya bir çözümü yok mudur? Birinin başına bir iş gelse ulaşamıcaklar gerçekten..

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Nasıl düzeldi acaba?
    6.0.1 yükledim
    4.5 G geçtim
    Hattım turkcell
    Ama yine şebeke zayıf. Bazen normal görünüyor fakat genelde çok zayıf. Bir çözüm bulamadım :(

• leeen L kullanıcısına yanıt
    910c olan başka ülkenin romunu yükleyip bakın...
    4g de ise normaldir.
    4g şuan tam stabil değil...
    Şebeke geçişleri 2g 3g 4g çok hantal...
    Onun için bulunduğunuz yerde 4g 3 diş ve üstü çekmiyorsa 2g 3g ortak bandda tutun telefonunuzu...

Sorun şebeke çekmemesinden çok geçişler ağır olduğundan bazen takılıyor...

• bazen bakıyorum şebeke çok güzel. bir anda düşmeye başlıyor. en fazla 1-2 çubuk oluyor.
    sürekli olan birşey değil ve neyin tetiklediğini de kestiremedim :/

ama en çok şunu gördüm: elime alıp ekranı açtığım anda hızla şebeke düşmeye başlıyor :(

ama şebeke gitmiyor. konuşmam kesilmiyor. ama h / h+ / 3g / 4.5g değişimlerini çok yapıyor ve o arada net sıkıntı oluyor. (hatta h olduğunda net olmuyor)

not hattım türkcell
  • Hocam 3g anteni kalemin oradaki kasada beyaz çizgi var mikrofon deliği ve kalem arasındaki çizgi...
    İste orası 3g nin çektiği anten yeri...
    Telefonu çıplak şekilde kılıfsız olarak cihazhakkında şebekeye gelin...
    Orada asu değerler yazacak...

Bu sayfaya gelince o bahsettiğim beyaz çizgiyi parmaklarınızla kapatmaya çalışın...
    Göreceksiniz ki asu değerleri 0 a doğru inecek...
    Yani 3g anteni üst bölmede olsa sıkıntı olmayacak ama altta koyduğu için bazen telefonu elinizle o bölgeyi kapattığınızda ve özellikle sağ elle kullanıyorsanız daha fazla düşüş olacak...
    Şebeke düşmesine neden olan bu...
    Dikkat ederseniz fazla düşne olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 4 Haziran 2016; 11:32:25 >
  • Hocam az önce dedigin şeyi denedim. Hakikaten dedigin gibi cekim gucunde fark oluyor. Peki bu cihazin 4.5G antenleri ustte mi kaliyor?

• Tahminime göre evet üst tarafda...
    Çünkü 4g de iken cihazda şebeke gidiş gelişi olmuyor...
    Ama ne hikmetse 3g de iken özellikle sağ elimde ise telefon şebeke çok yönlü inip çıkıyor şebeke...
    Buraya ne yapılabilir basıl düzeltilir şuanlık bilgim yok...
    Ama şuda bi gerçek 4g de iken Lg g3 ile vodafonu kıyaslama yaptım aynı yer ve aynı oparatör...
    Bizim note 4 ün Asu değerleri daha iyi çıktı...

• Bir tafsiye olarak şebeke sorunu çeken arkadaşlar...
    Şunu bir deneyin...
    Telefon %100 şarj olduktan uçak moduna alın..wifi dahi açık olmasın...
    sonra arama ayarından *#0228# yapıp gelen uyarıya evet deyip vekleyin ekran kararıp açılacak...
    Sonra o menüden çıkıp şebekeyi tekrar normale alın gözlemleyin bakalım sıkıntı olacak mı?

Kesin sonuclanmıs bir şey değil sadece bir öneri deneyiniz...

• Yasadigim süreci anlatiyoRum.
    Şarj problemile çizimi garantiye verdim. Ondan önce hiçbir problemle karsilasmamistim.şarj soketi vs değiştirip geri verdiler .sonra cihazda şebeke problemi yaşamaya başladım . Servise birdahaverdim bir sıkıntı yok deyip geri verdiler bu seferde geldiğinde ekranın dağının çerçeveden ayrıldığını farkettim ve sıkıntım hala devam ediyordu.genel merkezle konuşup birdaha aynı servise vermek istemedigim i söyleyerek cihazı ankara gönderdim . Bu seferde anten değişmiş felan geri geldi cihaz . Bu seferde ünide evde telefon gene cekmiyor fakat disarıda bazı yerlerde çekiyor cihaz gene sıkıntılı anlayacağınız. Cihaz 1 senesini doldurmadı 3 kere servise gitti cihazdan soğudum iyice . Sizce bu süreç sonrasında ne yapmalıyım.cihaz değişimi için talepte bulunabilir miyim ve nerden talepte bulunacağım .cihazı teknodadan almıştım .ücret iadesi hakkım varmı ve nasıl yaparım . Sim kartım yeni 4g uyumlu farklı olarak turkcell ve Vodafone denendi sonuç aynı gsmyi seçtiğim de de birşey değişmiyor wcdma yi seçince cekmeye başlıyor ama gene arama görüşme yapamıyorum vs internette gorecegimiz ayarları vs denedim anlayacağınız. Ne oneriyorsunuz

İlgilendiğiniz ve okuduğunuz icin teşekkürler

konu açtım ama cevap alamadım birde buraya yazmak istedim yardımlarınızı bekliyorum

bu arada servis belgeleri vs herşey mevcut karalamak için yazdıgımı düşünen arkadaslara yollayabilirim

@bayÇINAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exotica -- 5 Haziran 2016; 16:07:52 >

• denedim suanda asu değeri 0 ladı ve önceden 3 diş çekip yalnızca acil aramalar yazıyor ve şebekeye bağlanamıyordu

1dk sonra gene eski durumuna döndü telefon hala tt ye kayıt olmuyor 9 asu degeri var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exotica -- 5 Haziran 2016; 16:06:23 >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sürekli şebekem gidiyordu ve ancak telefonu açınca şebekem geliyordu. Bazen de şebekem olmasına rağmen arayanlar ulaşamıyordu. Kaç sefer Samsung Servisi'ne vermeme rağmen sorun hep devam etti. Anlatacağım yöntemi 10 gündür kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım.

Gelelim sorunun çözümüne. İlk önce Google Play'den 4G LTE Switch uygulamasını kurun. Uygulamayı yükledikten sonra seçeneklerden Select radio band kısmına girip automatic'i seçin. Sonra uygulamanın anasayfasında yer alan Set preferred network type kısmında LTE/GSM auto (PRL)'yi seçtikten sonra sorun hallolacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artinda -- 7 Haziran 2016; 23:55:34 >

• kasım 2014 den beri note 4 kullanıyorum. ilk aldığımda şebeke sorunu yaşıyordum. daha sonra kurcalarken bir şekilde sorunu düzelttim. taki 2 gün öncesine kadar. şebeke sorunu karşıma çıktı. beklemede iken şebeke gidip arayanlar ulaşamıyordu. aynı zamanda wifi bağlanmıyordu. wifi bağlanmaya çalıştığında "Ağ Kalitesi Arttığında Bağlanmaya Hazır" diye bir mesaj çıkıyor şebeke göçüyordu. daha sonra wifi den akıllı ağ anahtarını devre dışı bıraktım. şu anda hiç bir sorun kalmadı. şebeke sorunu düzeldi. 4g bağlantı var. aynı zamanda wifi de sorunsuz çalışıyor. aynı sorunu olanlar akıllı ağ anahtarını devre dışı bırakıp deneyebilirler.
  • artinda A kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama benim tlfonumda çalışmıyor,siz nasıl çalıştîrdınız

• 5 aydır telefonu sorunsuz şekilde kullanıyorum. 6.0 marshmalow güncellemesini 5 gün önce falan aldım, dün sabahtan bu yana telefon kendi kendine açılığ kapanıyor veya şebeke kopmle gidip geliyor. garip olan aynı gün aynı saatte vodafone kullanan iş arkaşımda da aynı durum başladı. ikimizde de note 4 var ve vodafonluyuz. sim kartı başka model telefona taktım sıkıntı olmadı. güncellemeye kadar hiç bir şey yoktu güncelleme sonrası yaşananlar bunlar. ne olacak bilmiyorum fabrika ayarlarına göndürüp her şeyi tekrardan kurmayı düşünüyorum servisler yokuş yapmaktan başka bişey yapmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.