Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
177.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasim simdiden hayirli olsun ben servise vermeye bile kiysmiyorum o kadar telefonumu seviyorum sebeke sorununa gelince esim beni arayip ulasamayip ne haltlar kaistiriyorsun sana ulasamiyorum diyene kadar benimde haberim yoktu ama simdilik kapali yerler haric oradada tek dis cekiyor ulasilamama sorunu yok fakat turkcellin 3g sini bu aralar begenmiyorum sizin hattinizi bilmiyorum ama simdiden hayirli olsun telefon 10 numara 5 yildiz gule gule kullsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell geçiş yaptım bugün sebeke sorunu hala devam ediyor.Allah belasını versin bu samsungun

• Arkadaşım merhaba önceden aveadamiydin bilmiyorum ama vodafone daha iyi bir günlük test yaptım ama turkcell kapalı alanlarda çekmiyor maalesf

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Pttcell vardı önceden.

• gidip mal gibi 910H modelini almış bir note4 kullanıcısıyım. telefonumu alalı 1,5 ay oldu ve 1 aydır bu başlığı takip ediyorum. sıkıntım hala devam ediyor ama kendime göre çözümler ürettim.

annemlerdeyken evin köşesindeki odada çekmemeye başlıyor, 'sadece wcdma' ya alıyorum.
    kendi evimde yatak odamda sabah kalktığımda hiç çekmiyor oluyor. 'sadece gsm' e alıyorum.
    genellikle 'sadece wcdma' da geziyorum. ara ara çekmediği dikkatimi çekerse hemen bunlardan birisine geçiyorum.
    otomatik bağlantı yazan (wcdma/gsm) seçenekte gezerken daha sık problemle karşılaşıyordum. şu sıralar çekmeme sorunu canımı sıkmayalı uzun zaman olduğunu fark edince buraya yazayım dedim.
    köklü bir çözüm bulunursa çok sevinirim.
    paylaşılanlar için çok teşekkürler

(hattım avea)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbur -- 27 Nisan 2015; 18:09:51 >

• merhaba arkadaşlar biraz ani bi kararla araştırmadan 2gün önce note 4 aldım, bu yorumları görsem almazdım.
    dün sadece 3 telefon görüşmesi yaptım ama ikisinde sorun yaşadım. birinde annemin sesi gidip gidip geldi bi türlü iletişim kuramadık. diğerindede arayan kişi alo dedi sonra telefon kapandı ve bi türlü geri dönüş sağlayamadım. sonra internete baktım bu sorunu öğrendim ama iş işten geçti tabi. akşam da sürekli ekrana baktım çubuk ya 1 tane çekiyodu ya hiç olmuyodu. neyse 444ü arayp söyledim güncelleme yapıldımı dedi evet dedim, ozaman en yakın servise götürün yazılım güncellerler, çözülmezse ürün değişimi yapılır dedi.
    bu akşam götürcektim normalde ama bugün telefon çok sorunsuz. bikaç kişiyle konuştum falan hiç sorun yaşamadım. sürekli göstergeyede bakıyorum şebeke gidiyomu diye ama gitmedi hiç hep 3-4 çubuk var. hattım avea bu arada.
    sizce ne yapayım, ilk gün olduğu için mi sorun çıkardı acaba, servislerle uğraşmak istemiyorum hiç. birkaç gün deneyeyim mi sizce. bir de ayarlardan baltığımda sürüm 5.0.1 yazıyor. bu durumda lolipop dediğiniz sürüm yüklenmiş mi oluyor yoksa farklı birşey yapmalımıyım lollipop için

• Arkadaşım merhaba imkanın varsa vodafone hattı takip denermisin ben denedim gayet iyiydi sadece evde tekçizgi çekiyordu..bu arada ilk bir ay içinde servisten değişim veya ücret iadesi kararları çıktı yine aynı yerden aldım kapalı yerlerde sürekli iki çizgi turkcell...cevabın için şimdiden tşk.ler...unutmadan dışarda hep 4 çizgi yani Full çekiyor bu seni aldatmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 29 Nisan 2015; 12:36:57 >
  • merhaba vodafone denedim daha iyi çekiyor ama şöyle bir sorun var, işyerimde avea da full çekiyor. ama ona rağmen birileriyle konuşurken arama sonlandırılıyo kendi kendine, bugün 3 kere oldu aynı şey.ekrana bakıyorum full çekiyo ama şebeke gitmiş gibi konuşma kapanıyo.
    peki servise götürsem nasıl ıspatlarım bu durumu siz nasıl yaptınız. hep olmuyo çünkü
    servislerle de uğraşmak istemiyorum nasıl olsa aynı sorun yeni telefındada olcak diyorum
    ne yapayım sizce
  • Merhaba 3 gün sonra telefon hazır alın diye tel.ettiler baktım fabrika ayarlarına döndürüp o zaman kitkat vardı elime tutusturuyorlar Allahtan servise tek çizgi çekiyor almadım 3 gün sonrada servis raporu çıktı onlarda biliyorlar durumu ama inan l turkcell kaynaklı gibi geliyor benim yılbaşına kadar sozlesmem var aslında kimse bu durumla alakali forumda yazmıyor yani fazla kişi yazmıyor ya farkında değil ama dışarıda Full çekiyor benim 2.bir aylık süre 4 mayısta bitiyor ben servise vermicem çünkü telefonu seviyorum..

• Arkadaşlar ben note 4 de bu yazdığınız bütün sorunları yaşadım hattı mi değiştirdım kesilmiş sim diye gittim 128 lik kart buldum ettim ama nafile note 4 bazı modeller de bu sıkıntı kaçınılmaz servise 2 defa verdim bi arıza rastlanmadı diye geri verdiler yazılım atıp veriyorlar bıktırma politikası samsung A yakışmıyor. Ve bıktım teli aldığım telefonuya 2400 e aldım bu arada 1700 e geri verdim 700 tl zarar teşekkürler samsung. Sonra istemeye istemeye z3 aldım. 1 kere bile sorun yaşamadım çekmeme hat kesilme gibi. Bu doğrudan note 4 bir arıza olduğunu ortaya koyuyor. Donanımsal olduğu içinde yazılımla duzeltemıyorlar diye tahmin ediyorum. O kadar telefonu geri çağırmakta ağır geliyor firmaya bizler verdiğimiz 2400 tl miz le rezil oluyoruz. Şimdi de tv de samsung un elektrik süpürgesi ni gördüm içimden dedim bu kadar ürüne gireceğine az kalem ürün çıkar fakat çıkarttığın ürünleri bi takip et..? Saygılar

• bu sabah kartal yetkili servise gittim sorunu anlattım, normalde ilk etapta güncelleme vs yapıyorlarmış ama güncellemeyle olcak bişey değil pazartesi getirin samsunga göndericez kalibrasyon vs yaparlar 2 gün içinde teslim etcekler dedi. ondan sonra düzelmezse değişim veya iade hakkınız başlayacak dedi. değişim 20 gün iade 30 gün sürüyormuş. ben tartışmak için kendimi doldurup gitmiştim servise ama kendileri böyle değişim iade hakkınız var fln diyince bişey demedim daha :)
    sizce gerçekten bu kadar kolay yaparlar mı değişimi.
  • Arkadaşlar sebeke sorunu bitmiş gibi kimseden mesaj yok kapali yerlerde böyle 1 çizgi 2 cizgi disarida istanbul için Full 4 çizgi kullanmaya devam edeceğiz kimseden tık yokgenelde is cikisi 18.00 den sonra ve sabah 07.00 den sonra kullandığımız da benim gibi turkcell arkadaşlar internette sorun yaşıyormusunuz bende öyle eve gidene kadar çok takılmadan var servislerde sebeke yüzünden telefon değişim veya ücret iadesi alan arkadaş varmı ? cevaplar için şimdiden çok tşk.ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: fener16

Arkadaşlar sebeke sorunu bitmiş gibi kimseden mesaj yok kapali yerlerde böyle 1 çizgi 2 cizgi disarida istanbul için Full 4 çizgi kullanmaya devam edeceğiz kimseden tık yokgenelde is cikisi 18.00 den sonra ve sabah 07.00 den sonra kullandığımız da benim gibi turkcell arkadaşlar internette sorun yaşıyormusunuz bende öyle eve gidene kadar çok takılmadan var servislerde sebeke yüzünden telefon değişim veya ücret iadesi alan arkadaş varmı ? cevaplar için şimdiden çok tşk.ederim...

Hocam sorun bitti kimseden ses yok falan diye neden yazıyorsun, Samsung servisi misin? :)
    Klasik Türk davranışı. İnsanlar sorun var diyor kimse takmıyor. Bıktık yazmaktan.
    Abdullah Gül teknoloji meraklısı idi, hala Cumhurbaşkanı olsa idi ona yazardık kesin çözerdi. Seni beni takmazlar bu memlektte. Tüketici haklarıymış peeh.
    Mahkemeye falan verirsen ancak çözersin.

Birde sorunu net olarak tekrar yazalım: Mesele 1-2 çentik çekme meselesi değil bu normal bir şey. Diyelim ki çekmeyen bir yere girdiniz, bağlantı kesildi. Sonra çeken yere çıktığınızda otomatik olarak çekmeye başlaması gerekiyor ya ; işte bu olmuyor. Götürün baz istasyonun dibine yine ulaşılamaz konumda kalıyor. Siz 3G-2G geçişi ya da restart falan yaparsanız şebeke geliyor. Yoksa sittin sene ulaşılamaz (Tabi şarj bitene kadar). Sorun net olarak budur.

Herkese iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 2 Mayıs 2015; 10:37:40 >

• Dostum merhaba samsung servisi sözün beni bayagi guldurdubak bakalim bu foruma benden çok yazı yazan varmi?arkadaşım sana bir şey söyleyeceğim samsung servisinde ki görevli 3g yi 532 den arayıp kapatti rin reset yaptırın bazı kişilerde düzeldi dedi hemen yaptırdım valla sanki biraz fark gibi istersen dene gör izlenimlerimi paylaşırsan sevinirim benim değişimden aldığım 2.cihaz servisler kabul etmiyor sorun yok diyor geri veriyor ama cihaz çok güzel şimdilik sadece evde tek çizgi çekiyor birde bogaz köprüsünde çekmiyor unutmadan turkcell hummalı bir şekilde 4g baz istasyonları değişimine başlamış turkcell de çalışan birisinden duydum turkcell bu aralar berbat vodafone iyi 1 gün test yaptım oradan biliyorum..

• fener16 kullanıcısına yanıt
    abi telefonun modeli ne n910 c mı cq mu? bende c var henüz iki gün önce aldım değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu şebeke sorunu yüzünden naptıysam düzelmiyo istanbul dışında yaşıyorum çoğu yerde çekmiyor. not4 yerine hangi cihazı tavsiye edersiniz?
  • Arkadasim benim telefon cq ile bitiyor samsung bayiiden aldim bir kere telefon servis raporuyla degisti ama gittim ucret iadesi 2 hafta suruyor diye yine ayni bayiiden ayni renk gold aldim 3g rest olayindan sonra 532 musteri hizmetleri yapiyor yani tekrar 3g ye gecis yapiyormussunuz gibi sinyal gonderiyor banada samsung servis soyledi duzelen kisiler varmis ama sanki farketti gibi bu ikinci aldigim telefonda ulasilamama sorunu yasamadim ama evde tek cizgi gerci vodafonda tek cizgiydi evde herhalde manyetik alan vardedigim gibi istanbuldayim sabah ve aksam turkcellin interneti berbat tamamen baz istasyonuyla alakliymis ise giderken bogazici koprusu ve yollarini kullnirken herkes gecerkedn ayni baz istasyonunu kullandugi icin turkcelli kullanan kisi sayisi diger operatorden fazla oldugu icin takilmalar oluyor teknisyen gibk konustum valla vodafonu 1 kez koprude denedim superdi bir suru video actim youtubede hic takilmadi basa ve sona aldim videoyu hic takilmadi ama vodafone simdilik gecmeyi duxsunmuyorum 4g bir gelsin ondan sonra degerlendiricem valla ssonbaharda gelicek diyorlar turkcell musteri hizmetlerinden bazilari kesin bilgi yok diyor bazilarida boyle soyluyor turkcell tim decalisan gorevlilere sordum istanbulda ki avmlerde turkcellde sorun oldugunu kabul ediyorlar 4g calismlari yuzunden diyorlar abone sayisida fazla baz istasyonlari artik sayiyi kaldirmiyormus oyle soylediler istasyonlari yeniliyorlarmis sanatavsiyedm 3g reset olayini operatoru arayip yaptir olmuyorsa servise ver cihazda sorunvarsa inaniyorum seni uzmezler degisim ve ucret iadesi alirsin ama telefon gercekten cok guzel insallah cozume ulasirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok arayanım soranım yoktur ki bu hatayi 4.ayda farkettim. Yine sebeke cubuğu sıfırlanmisti dur dedim bi kendimi ariyim kaptim evdeki telefonu aradim kendimi ve sonuc aradiğiniz kisiye su anda ulasilamiyor. Bu sorun sürekli oluyordu mıbil veri acip kapayinca veya ucak moduna alip cikarinca kendine geliyordu. Her ne kadar cok sık olmasa da 2200 tl baydiğim bi telefonda cekmeme gibi telefonun en temel özelliğinde sorun olmasi hic hos değil. Bu bozukluğu 4 ay sonra mi farketmem daha garip yoksa samsung'un böyle bir sacmalığa cözüm getirememesi mi bilmiyorum. Acikcasi servislede uğrasmak da istemiyorum. Bir de benim telefon 4.4.4 hâlâ 5.0 gözükmüyor sorun mu var acaba?

• quote:

Dostum merhaba samsung servisi sözün beni bayagi guldurdubak bakalim bu foruma benden çok yazı yazan varmi?arkadaşım sana bir şey söyleyeceğim samsung servisinde ki görevli 3g yi 532 den arayıp kapatti rin reset yaptırın bazı kişilerde düzeldi dedi hemen yaptırdım valla sanki biraz fark gibi istersen dene gör izlenimlerimi paylaşırsan sevinirim benim değişimden aldığım 2.cihaz servisler kabul etmiyor sorun yok diyor geri veriyor ama cihaz çok güzel şimdilik sadece evde tek çizgi çekiyor birde bogaz köprüsünde çekmiyor unutmadan turkcell hummalı bir şekilde 4g baz istasyonları değişimine başlamış turkcell de çalışan birisinden duydum turkcell bu aralar berbat vodafone iyi 1 gün test yaptım oradan biliyorum..

Şebekeden cok şarj sorunu var desem yeridir herhalde 5.01 plonya romu yüklü cihazın şarjı eski sürüme nazaran cok hızlı gidiyor cok oynayan biri degilim hele oyun bile oynamam dün 12 gibi yüzde yüzdü 5 gibi indi yarı yarıya ama cok kullanan biri degilim bu şarj sorunu beni deli edecek gibi

• quote:

Arkadasim benim telefon cq ile bitiyor samsung bayiiden aldim bir kere telefon servis raporuyla degisti ama gittim ucret iadesi 2 hafta suruyor diye yine ayni bayiiden ayni renk gold aldim 3g rest olayindan sonra 532 musteri hizmetleri yapiyor yani tekrar 3g ye gecis yapiyormussunuz gibi sinyal gonderiyor banada samsung servis soyledi duzelen kisiler varmis ama sanki farketti gibi bu ikinci aldigim telefonda ulasilamama sorunu yasamadim ama evde tek cizgi gerci vodafonda tek cizgiydi evde herhalde manyetik alan vardedigim gibi istanbuldayim sabah ve aksam turkcellin interneti berbat tamamen baz istasyonuyla alakliymis ise giderken bogazici koprusu ve yollarini kullnirken herkes gecerkedn ayni baz istasyonunu kullandugi icin turkcelli kullanan kisi sayisi diger operatorden fazla oldugu icin takilmalar oluyor teknisyen gibk konustum valla vodafonu 1 kez koprude denedim superdi bir suru video actim youtubede hic takilmadi basa ve sona aldim videoyu hic takilmadi ama vodafone simdilik gecmeyi duxsunmuyorum 4g bir gelsin ondan sonra degerlendiricem valla ssonbaharda gelicek diyorlar turkcell musteri hizmetlerinden bazilari kesin bilgi yok diyor bazilarida boyle soyluyor turkcell tim decalisan gorevlilere sordum istanbulda ki avmlerde turkcellde sorun oldugunu kabul ediyorlar 4g calismlari yuzunden diyorlar abone sayisida fazla baz istasyonlari artik sayiyi kaldirmiyormus oyle soylediler istasyonlari yeniliyorlarmis sanatavsiyedm 3g reset olayini operatoru arayip yaptir olmuyorsa servise ver cihazda sorunvarsa inaniyorum seni uzmezler degisim ve ucret iadesi alirsin ama telefon gercekten cok guzel insallah cozume ulasirsin...

abi ben bugün telefonu aldığım yere iade ettim z3 ile değişim talep ettim yarın kargolayacaklar bakalım inşallah not4 ü aramam ama şekebe sorunu çok can sıkıcı cidden 2000 lira telefona veriyosun milattan önce kalma telefonların full çektiği yerde zar zor çekiyor. Akla mantığa sığan birşey değil. bu sorun hariç telefon tam anlamıyla mükemmel inşallah z3 te hiçbir sorun yaşamam ve en önemlisi not4 ü özlemem

• Arkadaşım z3 hayırlı olsun ama note4 aklının bir köşesinde her zaman kalır eski sevgililer gibi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.