Şimdi Ara

NOTE 4 MÜ YOKSA Z3 MÜ ALMALIYIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, makine mühendisliği öğrencisiyim yeni telefon almaya karar verdim.En azından 3 sene götürmesini istiyorum, aslında Samsung telefonlara karşı bir antipatim var ama Note serisi buna dahil değil.Bu iki telefondan birini alacağım fiyatlar hemen hemen aynı.Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü telefonumu bir iki güne kadar alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Merhabalar, makine mühendisliği öğrencisiyim yeni telefon almaya karar verdim.En azından 3 sene götürmesini istiyorum, aslında Samsung telefonlara karşı bir antipatim var ama Note serisi buna dahil değil.Bu iki telefondan birini alacağım fiyatlar hemen hemen aynı.Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü telefonumu bir iki güne kadar alacağım.

Tabiki z3, Samsungdan uzak dur note 4 aldım pişmanım ne tasarım olarak güzel ne yazılım olarak donanım olarak iyi gibi dursa da yazılım kötü olunca hiç bir işe yaramıyor note 4 e lolipop verdiler gpu bugu var grafik kartı tam olarak çalışmıyor lolipop güncellemesi geldiğinden beri ve 5 ay oldu nerdeyse düzeltme güncellemesi gelmedi asphalt filan kitkatta çok daha akıcıydı şimdi grafik kartı sorunlu olduğundan problemli oynatıyor uzak dur kardeşim 5 ay sonra dersin pişmanım diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyut sorun değilse tabiki Note 4.
    Stabil bir Lollipop gelene kadar kitkat ile kullanırsın gerekirse. İstediğin romu yüklersin kısıtlama yok sonuçta. Android M (marshmallows 6.0) sürümünü de alacaktır. Sony de verir tabi bu konuda iyidir, tabi mobil bölümü batmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 20 Ağustos 2015; 21:01:01 >
  • Note 4'ten Z3'e geçtim çok mutluyum. Samsungun herhangi bir telefonundan uzak durmanı tavsiye ederim. Televizyonu alınır ama.

• Yorumlar Note 4 yönünde baya sert olmuş :) Kalemli(Derslerde not alırken vs.) ve büyük bir amiral gemisi olması beni kendine çekiyordu.Ayrıca kardeşimde z2 var bir yıldır sorunsuz kullanıyor.

@bluebest @gunman233 @binan22
  • Ben olsam z3 alırdım sorun note 4 değil touchwiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Yorumlar Note 4 yönünde baya sert olmuş :) Kalemli(Derslerde not alırken vs.) ve büyük bir amiral gemisi olması beni kendine çekiyordu.Ayrıca kardeşimde z2 var bir yıldır sorunsuz kullanıyor.

@bluebest @gunman233 @binan22

Yok kardeşim not motta almıyon bende üni öğrencisiyim bi işe yaramıyor kalem kağıt gibi rahat olmuyor hiçbiri ve note 4 genç işi bi telefon da değil açıkçası tasarım olarak z3 daha uygun hem de daha yakışıklı duruyor note4 ün yanda parlak yerleri çiziliyor hatta çerçeveye dikkat etmezsen yan çerçevede çabuk çiziliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Düz M4'mü yoksa M3 Pro mu?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 4 almalisin

• valla bu yaz Bodrum'da koy gezisine çıktık 4 saat lik 10 kere durup koylarda yüzmüşüzdür deniz tuzlu hava sıcak sen düşün her koyda en az 30 dk telefonla su altında su üstünde yarım olsun elimde kayalara çıkıyorum geri denize giriyorum telefonu düşürdüm kayaya oturdu Allah'tan bir gramda su kaçırmadı z3 foto çekmeyi seven foto çekmeyi extremleştirebilen insanlar için bir nimet...Ben Z3'e ön yargılıydım babamın telefonu zaten hep çamur çeker derdim ama bu yaz benide tatmin etti,kamera böyle şöyle ama kameraya b.k atan arkadaşlar düzgün ışıkta,düzgün açıdan çektikleri zaman gerçekten mükemmel çekiyor ne açıdan ne ışıktan anlayan adam kasap gibi çekerse bune ya der tabi.samsung kullanmadım ama genel samsung iyi kanatindeler ama z3 te öyle kötü diyip silip atılıcak cinsten değil ve samsung yazılım berbat diyen çok hayırlısı bakalım ben kameradan dolayı s6 alıcam şimdiden söyliyimde bakalım ne gelicek başımıza

• Z3 alıp mesaj atar, konuşursun. Note alırsan multimedya konususunda özgürsün. Her şeyi not alabilirsin, webde gördüğün her şeyi kırpar, keser, üstüne not alır, elle seçim yapıp kesip biçebilirsin. Daha iyi fotoğraf çekersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note diyorum. Milletin gazina gelip de z3 alma. Bende ee ogrencisiyim note serisi her zaman bir adim one gecirir seni kullanmayi bilirsen. Bu kalem olayini kullanmayan bilmez. Saniyorlar ki sadece note yaziyorsun. En az 5 6 fonksiyonu var ciddi anlamda kullanabilecegin. Z3 un dis tasarimi bence cok siradan ve odun gibi. Note un piliyle zaten hicbiri yarisamaz. Bizim bir arkadas da mesela diyor ki ben samsung a para kazandirmam. Samsung 90 civari sektorde %80 lider durumda. Sanki bunun 243491946 taksitle alacagi telefon samsungu sarsacak. "samsung almam yeaa" diyen adamlarin cogu ozentilik yuzunden kardesim. Herkesin elinde samsung varmis vs gibi sacma sapan yuzlerce neden duydum. Cok fazla telefon test ettim cidden orta ve ust segment arasi en iyi f/p telefonlari samsung uretiyor. Sirf iphone kullaniyorum diyebilmek icin koca parmaklariyla kucucuk 4s kullanmaya calisan insanlar biliyorum. "iphone alsana ogloom havali olursun" diyen insanlar var hala bu memlekette. Para kolay kazanilmiyor ve bu para senin kardesim. Seni her zaman bi tik oteye tasiyacak cihaz senin icin iyidir son sozum bu. Simdiden hayirli olsun.

• Ben iki telefonuda sık sık kurcalıyorum çalıştığım yerde günde onlarca satılan ürünler. Sonyde tasarım çekicilik falan bi başka hız olarakta hızlı telefon ama kamerası tek kelimeyle berbat. Ben z3 compact almıştım 2. el sorun çıkınca iade ettim hız olarak z3 compacktta 720p ekran olduğundan normal z3 ten daha hızlı çalışıyor z5 compactta gene beklediğim telefonlardan. Kameraya kaleme falan önem veriyorsan düşünmeden al note 4 memnun kalırsın z3 ile note 4 arasında note 4 alınır. Başka telefonda olur dersen s6 ve g4 e bir bakmanı tavsiye ederim.
  • Yukarı telefon daha alınmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Ben olsam z3 alırdım sorun note 4 değil touchwiz.

+1 z3 al

6 ay sonra telefon rehbere gırerken sen gıdıp sudoku cozup gelırsın,kaldıkı note4 ana konusundada sıkca belırtılıyor sebeke sorunu var genelde cekıo gosterıor ama ulasılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.